Kesätyöpaikka on oiva ponnahduslauta työelämään. Saat arvokasta työkokemusta ja lisäksi pääset tutustumaan toimialaan sekä voit pohtia niiden valossa omaa urapolkuasi. Tarjoamme lähes 100 kesätyöpaikkaa. Hae töihin meille Versowoodille!

Tunnetko jo Versowoodin?
Versowood on Suomen suurin yksityinen puunjalostusyhtiö. Liikevaihtomme on lähes 400 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 760 henkeä 11 paikkakunnalla ympäri Suomea. Olemme kasvava ja kansainvälinen toimija ja viemme tuotteitamme yli 50 eri maahan. Hankimme vuosittain noin 3,5 miljoonaa m3 puuta ja valmistamme siitä noin 1,35 miljoonaa m3 sahatavaraa ja sen jatkojalosteita sekä metsäenergiaa. Lue lisää tuotteistamme ja Versowoodista nettisivuiltamme, Facebookista, Instagramista tai YouTube:sta.

Millaiset ovat valintakriteerit ja miten kesätyötä haetaan?
Versowood arvostaa työntekijöidensä osaamista, huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista ja työturvallisuudesta. Perheyrityksenä meille on tärkeää, että henkilöstö on ammattitaitoista, innostunutta ja sitoutunutta tekemään töitä yhteisen päämäärän eteen. Meillä on hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Toivomme, että myös kesätyöntekijöillä on reipas asenne ja avoin mieli tehdä erilaisia töitä. Aiempaa työkokemusta ei tarvita vaan oikeanlainen asenne työntekemistä kohtaan on riittävä. Kerro meille itsestäsi ja miksi sinä olisit tehtävään sopiva henkilö. Tuotannon työtehtäviin on 18-vuoden ikäraja mutta avustaviin tehdastöihin ja toimistotöihin voidaan palkata alle 18-vuotiaita. Kesätyöt alkavat kesäkuussa ja kestävät elokuuhun. Tutustu avoinna oleviin kesätyöpaikkoihimme ja lähetä joko vapaamuotoinen hakemuksesi tai hae vakiolomakkeella nettisivujemme kautta:

Avoimet kesätyöpaikat 2018:

Myyntiassistentti Otava ja Vierumäki

Tehtävässä käsittelet markkina-alueen vaatimat ulkomaankaupan dokumentit, hoidat laskutusta ja olet läheisessä yhteydessä tuotannon ja lähetyksen kanssa. Menestyminen myyntiassistenttina edellyttää hyvää asennetta ja oppivaista otetta. Toimintatavaltasi odotamme sinun olevan järjestelmällinen ja tarkka.

Talousassistentti Vierumäki

Tehtävässä käsittelet sekä osto- että myyntireskontran tapahtumia, avustat kirjanpidossa ja tuet koko taloushallinnon organisaation toimintaa lomakaudella. Talousosaston tehtävässä odotamme sinulta tarkkuutta ja huolellisuutta, nopeaa asioiden oppimista sekä iloista asennetta.

Sahan työnjohtaja Riihimäki ja Vierumäki

Työnjohtajana tuuraat tuotannon työnjohdon kesälomia, hoidat erilaisia esimiestehtäviä, raportointia ja omalta osaltasi vastaat tuotannosta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää asennetta ja oppivaista otetta. Toimintatavaltasi odotamme sinun olevan jämäkkä ja suhtaudut tuotannon vaatimiin nopeisiin muutoksiin joustavasti.

Sahatuotannon työntekijä 5-8 kpl; Hankasalmi Otava, Riihimäki ja Vierumäki

Tehtävässä hoidat oman osuutesi sahan tuotantoprosessista, tuotannon sujumisesta sekä työpisteen siisteydestä. Tarvittaessa avustat kunnossapitoa, hoidat palovartiointia ja siivoat tuotantoaluetta. Tehtävän hyvä ja vastuullinen hoitaminen edellyttää reipasta ja hyvää asennetta sekä oppivaista otetta.

Liimapuutehtaan työntekijä 6-8 kpl; Hartola, Heinola ja Vierumäki

Tehtävässä vastaat omasta osuudestasi liimapuutehtaan tuotantoprosessista, tuotannon sujumisesta sekä työpisteen siisteydestä. Tarvittaessa avustat kunnossapitoa, hoidat palovartiointia ja siivoat tuotantoaluetta. Tuotannossa menestyminen edellyttää reipasta ja hyvää asennetta sekä oppivaista otetta.

Pakkaustehtaan työntekijä 20 kpl; Haukipudas, Muurla, Riihimäki ja Valkeakoski

Tehtävässä vastaat omasta osuudesta pakkaustehtaan tuotantoprosessista, tuotannon sujumisesta sekä työpisteen siisteydestä. Tarvittaessa avustat kunnossapitoa, hoidat palovartiointia ja siivoat tuotantoaluetta. Menestyminen edellyttää reipasta ja hyvää asennetta sekä oppivaista otetta.

Palovartija 40-45 kpl; Hankasalmi, Otava, Riihimäki ja Vierumäki

Tehtävässä vastaat kunnossapidon tulitöiden palovartioinnista. Tämän tehtävän lisäksi osallistut erilaisiin alueella suoritettaviin siivous- ja järjestelytehtäviin. Menestyminen edellyttää reipasta ja hyvää asennetta sekä oppivaista otetta.

Yhteyshenkilöt ja hakuohjeet sekä lisätietoja kesätyöpaikoista ja tehtävistä löydät nettisivuiltamme:

Versowood – PUULLA ON SYYNSÄ.