Kuorikatetta ja värjättyä haketta kotimaisesta puusta

Kuori- ja värikatteiden tehtävänä on pitää maaperän lämpö ja kosteus tasaisena koko kasvukauden ajan. Tämän lisäksi kuori- ja värikatteet estävät rikkaruohojen kasvua ja helpottavat istutusalueiden siistinä pitämistä. Hertta-kuorikate on murskattua männyn kuorta ja Helmi-värikate on värjättyä mäntyhaketta.

Elävöitä pihaa ja puutarhaa koristekatteilla

Kuorikate ja värjätty hake ovat visuaalisesti kauniita. Katteen avulla saat helposti näyttävyyttä pihasuunnitteluun ja maisemointiin.

Kasvimaan käytävillä, pihapoluilla ja istutusten juurella käytettynä värillinen hake tai luonnonvärinen kuorikate viimeistelevät pihan ja puutarhan ilmeen. Katteita voidaan käyttää istuttamattomilla piha-alueilla rajaamaan ja jakamaan pihaa sekä maanteiden, taloyhtiöiden pihojen tai golfkenttien maisemointiin.

Pienet kuori- ja värikate määrät saat kätevästi jälleenmyyjiemme valikoimasta. Suuremmat määrät (rekkakuormat) saat tilattua myyntimme kautta.

Hertta-kate

Hertta-kuorikatteemme on värjäämätöntä, murskattua männyn kuorta.

Helmi-värikate

Helmi-värikatteemme on punaiseksi, mustaksi tai ruskeaksi värjättyä kuivahaketta, joka antaa vaivattomasti näyttävyyttä piha- ja puutarharakentamiseen.