Mikkelin metsäkonttori

Tule puukaupoille, Mikkelin metsäkonttorille tapaamaan paikallisia metsäasiantuntijoitamme! Konttoritilat sijaitsevat keskeisellä paikalla Mikkelin kaupungin keskustassa. Konttorilla on kokoustilat sekä takaosassa rauhallisemmat neuvottelu- ja työtilat.

Versowoodilla on oma puunhankinta osasto, josta vastaa metsäjohtaja. Metsäosastolla on töissä noin 50 toimihenkilöä, joka hankkii puuta vuosittain lähes 4 milj. m3. Keskitymme hankinnassa tukkivaltaisten leimikoiden ostoon. Lisäksi ostamme myös mäntypylväitä Vierumäelle ja parruja Kissakoskelle. 

Kotimaisena perheyrityksenä teemme puukauppaa tunteella, metsänomistajan tarpeita kuunnellen. Meidät tunnetaan reiluista puukaupoista, tukin tarkasta katkonnasta, huolellisesta korjuujäljestä ja tyytyväisistä asiakkaista.

Hankimme vain kotimaista puuta, josta valmistamme laadukkaita sahatavaroita sekä erilaisia jatkojalosteita joita viemme noin 70 maahan.

Puunhankinta-alueemme on Etelä-Suomessa sahojemme läheisyydessä ja se käsittää karkeasti Kuopio-Äänekoski-Tampere-Salo -alueen sisäpuolelta. Puunhankinta-alue on jaettu 3 alueeseen: Riihimäen alue, Vierumäki/Heinola alue ja Otava/Hankasalmen alue. Kustakin alueesta vastaa aluepäällikkö ja hänen alaisuudessaan toimivat puunhankintaa tekevät metsäasiatuntijat sekä operaatioasiantuntijat, jotka vastaavat puunkorjuusta ja logistiikasta.

Tee paremmat puukaupat!

Puukauppa