Tee luotettavat ja sujuvat puukaupat Versowoodin kanssa

Kun harkitset tai olet päättänyt myydä puuta, täältä löydät tietoa puun myynnistä, kaupan vaiheista ja puun hintaan vaikuttavista tekijöistä. Asiantuntijamme tekevät kaikkensa, jotta kaupankäynti on helppoa ja sujuvaa. 

Ostamme puuta raaka-aineeksi

Ostamme kuusi- ja mäntytukkeja omaan tuotantoon. Halutessasi hoidamme puolestasi koko puunmyyntiprosessin. Jos olet uusi metsänomistaja tai haluat muuten vaan keskustella puun myyntiin liittyvistä asioista, ota rohkeasti yhteyttä. Olemme täällä sinua varten. 

Lue vinkkimme puun myymiseen

Puun hinta

Jokaista metsänomistajaa mietityttää puun hinta. Mitkä tekijät vaikuttavat puun hintaan? Milloin on oikea hetki myydä? Lue lisää puun hinnan muodostumisesta. 

Metsän myynti on eri asia kuin puun myynti

Arkikielessä puhutaan usein metsän myynnistä. Useinkaan metsän omistus ei siirry, vaan metsäomistaja myy metsästä puuta. Tutustu Versowoodin laatimaan kattavaan puu- ja metsäsanastoon, josta löydät varmasti myös monta uutta ja mielenkiintoista termiä!

Versotili kasvattaa pääomaasi

Versowood tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden kasvattaa metsästä saatavaa tuottoa omalla Versotilillä. Tilipalvelu on tarjolla 3, 6, tai 12 kk:n määräaikaisena talletuksena ja sen jälkeen toistaiseksi voimassa olevana. 


Vastuullinen metsähoito

Vastuullinen metsänhoito

Vastuullinen metsänhoito huomioi metsänomistajan tuotto-odotusten lisäksi luontoarvot ja luonnon monimuotoisuuden. Versowood noudattaa hakkuissa Metsäteollisuuden ja Sahateollisuuden suosituksia, luontoarvot huomioivia menetelmiä sekä Tapion hyvän metsänhoidon suosituksia. 

Lue lisää metsän rekisteröimisen hyödyistä


Miten puukauppa Versowoodin kanssa tapahtuu?

 1. Kun harkitset puun myymistä, etsi Versowoodin metsäasiantuntija, joka tuntee metsäpalstasi alueen. Voit jättää yhteydenottopyynnön myös yhteydenottolomakkeella.
   
 2. Toimita tilatiedot metsäasiantuntijalle. Jos olet rekisteröinyt metsäsi Metsään.fi-palveluun, tilatietojen jakaminen käy helposti. 
   
 3. Jos sinulla on hakkuun laajuuteen tai toteutukseen liittyviä toiveita tai suunnitelmia, kerro ne metsäasiantuntijalle. Voit myös pyytää metsäasiantuntijaa tekemään ehdotuksen hakkuun toteutuksesta.
   
 4. Metsäasiantuntija vierailee palstalla yksin tai yhdessä sinun kanssasi. Sen jälkeen hän tekee sinulle kirjallisen tarjouksen, joka sisältää ehdotuksen hakkuun toteutuksesta ja puukaupan hinta-arvion. 
   
 5. Jos tarjous johtaa kauppaan, tehdään viralliset puukauppa-asiakirjat
   
 6. Halutessasi voit tallettaa kauppasumman Versotilille, jonka tämänhetkinen korko on 3,5 %. Lue lisää Versotilistä täältä.
   

Ota yhteyttä puun ostajaan


Puunmyyjien kokemuksia puukaupoista Versowoodin kanssa 
 

Mallikasta

“Kaikki sujui mallikkaasti.”

Ammattitaitoa

“Metsäasiantuntija oli ammattitaitoinen ja kysyttäessä sanoi mielipiteensä hakkuuehdotuksiin. Tämä vahvisti omaa päätöstä miten kuviot käsitellään”

Reilua keskustelua

“Reilu keskustelu kaikista asioista toi kaupantekoon rehellisen sävyn, joka on erittäin tärkeää. Samoin asiantuntijuus puukaupoissa.”

Mutkattomuutta

“Mutkatonta puukauppaa rehdin ostajan kanssa.”

Helppoutta

“Helppoa puukauppaa ilman turhia jorinoita ja muitten palveluiden tyrkyttämistä.”

Mahtava suoritus!

“Tästä kaupasta jäi todella hyvä maku. Kelit tekivät savotasta haastavan mutta hyvällä metsäasiantuntijan ja korjuuyrityksen suunnittelulla puut saatiin metsästä pois mahdollisimman vähin urapainumin. Katkonta oli 10+ samoin harvennusjälki. Ei juuri runko- tai juurivaurioita. Metsänomistajan toiveita kuunneltiin. Haastaviin olosuhteisiin nähden mahtava suoritus! Tulen jatkossakin myymään puuni Versowoodille ja suosittelen teitä myös tuttavilleni. Isot kiitokset!”