Lavakaulukset ja lavakannet

Tuotteita voidaan suojata kuljetuksen ja varastoinnin aikana kuormalavoihin saatavilla kauluksilla ja kansilla.

Lavakaulukset

Lavakaulukset

Lavakaulus kiinnitetään kuormalavan päälle korottamaan lavan reunoja. Kaulus lisää tilavuutta ja suojaa tuotteita kuljetuksessa ja  varastoinnissa. Pienten ja irtonaisten tuotteiden kuljetuksessa lavakaulus estää tuotteiden putoamisen lavalta.

Materiaali: Havupuu

Koot: 800 x 1200 x 195 mm, 1000 x 1200 x 195 mm

Myyntierä: Niputtain (108 kpl/nippu)

Hinta: pyydä tarjous

Lavakannet

Lavakannet

Puiset lavakannet suojaavat kuormalavoihin lastattuja tuotteita ja antavat lisäsuojaa kuljetuksen ja varastoinnin aikana. Vakiotuotteina on saatavilla eri lavakokoja vastaavia kansia EUR-, FIN- ja teholavoihin.   

Materiaali: Puu, vaneri tai muu puupohjainen materiaali

Koot: 800 x 600 mm, 800 x 1200 mm, 1000 x 1200 mm tai asiakaskohtaisesti räätälöitynä

Myyntierä: Niputtain

Hinta: pyydä tarjous


Kuormalavoja luotettavasti teollisuuden tarpeisiin suoraan valmistajalta

Kuormalavamme soveltuvat eri teollisuudenalojen käyttöön kuljetuksissa ja varastoinnissa. Standardilavojen (eurolava, FIN-lava) lisäksi valmistamme ja myymme yrityksille myös kertalavoja ja asiakaskohtaisesti räätälöityjä erikoislavoja. Asiantuntijamme neuvovat mielellään sopivan kuormalavatyypin valinnassa.

Hyödynnä varastointi- ja logistiikkapalvelumme, jonka avulla tehostat kuormalavojen varastonkiertoa ja voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Palveluihin sisältyy kuljetuksen lisäksi mm. tuote- ja vastaanottotarkastukset, varastokirjanpito ja varaston automaattitäyttö.

Kuormalavat valmistetaan omien sahojemme sahatavarasta, joten raaka-aineen saanti on aina turvattu. Lisäksi korkeat vakiolavojen varastomäärät takaavat nopeat ja varmat toimitukset sekä joustavan palvelun. Meihin voit luottaa!