Liimapuupalkit vakiotuotteina kantaviin rakenteisiin

Kantavat rakenteet, kuten välipohjapalkit vaativat rakennusmateriaalilta erityistä kestävyyttä. Valmistamme suomalaisesta standardiliimapuusta liimapuupalkkeja. Laajasta liimapuupalkkien vakiovalikoimastamme löydät kustannustehokkaat vaihtoehdot kantaviin rakenteisiin.

Suomalaisesta puusta valmistetut liimapuupalkkimme eivät tarvitse teräsrakenteista poiketen erillistä palosuojausta, koska liimapuupalkin pinnan palaessa syntyvä hiiltynyt kerros hidastaa palamista ja pidentää kantavien rakenteiden kantavuutta.

Tutustu käyttökohteisiimme

Verso-liimapuu ja halkaistu liimapuu

Verso-liimapuu

Verso-liimapuu on lujuuslajitellusta sahatavarasta valmistettu kantava pilari tai palkki, joka voidaan myös halkaista. Liimapuu valmistetaan tiukkojen standardien mukaan tarkasti laatuvalvotussa ympäristössä. Verso-liimapuut ovat vakiolujuusluokkaa GL30c ja halkaistut liimapuut valmistetaan lujuusluokkaan GL30cs.

Verso kyllästetty liimapuutolppa

Teollisesti kyllästetty liimapuutolppa sopii erinomaisesti säänkestoa vaativiin ulkorakenteisiin. Käyttökohteen mukaisesti valittu kyllästetty puu on turvallinen ratkaisu, joka kestää vuodesta toiseen ja jopa kolminkertaistaa rakenteen eliniän. Kromi- ja arseenivapaa painekyllästysaine antaa tehokkaan suojan myös sieniä ja hyönteisiä vastaan.
VARASTOKOOT: 90 x 90 mm, 115 x 115 mm ja 3 m:n ja 6 m:n pituudet.

Verso kyllästetty liimapuutolppa

Hyväksynnät ja sertifikaatit

Versowoodin korkean laadun takeena on jatkuva ja tiukka laadunseuranta prosessin jokaisessa vaiheessa. Käytössämme ovat Japanin JAS, yleiseurooppalainen CE sekä Venäjän GOST -sertifikaatti. Puunhankinnassa noudatamme PEFC -metsäsertifiointijärjestelmää.

Versowoodin liimapuutuotteille on myönnetty Avainlippu-tunnus, joka kertoo, että tuotteemme on valmistettu Suomessa ja suomalaisesta raaka-aineesta.

Sertifikaatit