Asiakaskohtaiset erikoislavat ja puupakkaukset yrityksille

Laaja ja moderni konekantamme mahdollistaa eri mittaisten lavakokojen valmistamisen kustannustehokkaasti. Esimerkkeinä lasipukit, pakkaushäkit, pakkauslavat, huonekalulavat, ovilavat ja putkiniitatut lavat. Kysy lisää myyjiltämme ja pyydä tarjous!

Erikoislava lasipukki

Erikoislavat

Erikoislavan muoto ja mitat määritetään varastoitavan tuotteen mukaan.

Koko: Asiakaskohtaisesti räätälöity

Myyntierä: Sopimuksen mukaan

Hinta: pyydä tarjous

Erikoislavat

Pakkaushäkki

Pakkaushäkki on puusta valmistettu erikoispakkaus, joka valmistetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Pakkaushäkin mitat, muoto ja muut yksityiskohdat määritetään pakattavan tuotteen mukaan asiakaskohtaisesti. Pakkaushäkki antaa tuotteille niiden vaatiman tuen ja suojan kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi. Pakkaushäkkejä käytetään usein vientipakkauksina esim. koneiden ja laitteiden osien ja varaosien pakkaamisessa tai lasihäkkeinä.

Koko: Asiakaskohtaisesti räätälöity

Myyntierä: Sopimuksen mukaan

Hinta: pyydä tarjous


Erikoislavoja luotettavasti teollisuuden tarpeisiin suoraan valmistajalta

Kuormalavamme soveltuvat eri teollisuudenalojen käyttöön kuljetuksissa ja varastoinnissa. Erikoislavojen lisäksi valmistamme ja myymme myös standardimittaisia eurolavoja ja FIN-lavoja, kertalavoja sekä lavojen kansia ja lavakauluksia. Asiantuntijamme neuvovat mielellään sopivan kuormalavatyypin valinnassa.

Hyödynnä myös varastointi- ja logistiikkapalvelumme, jonka avulla tehostat kuormalavojen varastonkiertoa ja voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Palveluihin sisältyy kuljetuksen lisäksi mm. tuote- ja vastaanottotarkastukset, varastokirjanpito ja varaston automaattitäyttö.

Kuormalavat valmistetaan omien sahojemme sahatavarasta, joten raaka-aineen saanti on aina turvattu. Lisäksi korkeat vakiolavojen varastomäärät takaavat nopeat ja varmat toimitukset sekä joustavan palvelun. Meihin voit luottaa!