Versowoodilta kuormalavat luotettavasti ja joustavasti

Valmistamme kaikki kuormalavat ISPM 15 -standardin mukaisesta sahatavarasta. Puiset kuormalavat valmistetaan moderneilla ja automatisoiduilla tuotantolinjoilla Versowoodin omien sahojen tuottamasta raaka-aineesta. Tästä syystä tuotantomme on tehokasta ja toimitusvarmuus on korkealla tasolla. Kuormalavojen tuotannossa, myynnissä ja palvelutoiminnoissa on käytössä ISO 14001 -sertifikaatti.

Valikoimassamme on standardituotteina EUR-lavoja ja FIN-lavoja sekä kertalavoja. Tämän lisäksi valmistamme kuormalavatuotteita yksilöllisten asiakastarpeiden mukaan.

Valikoimassamme on standardituotteina EUR-lavoja ja FIN-lavoja sekä kertalavoja. Versowoodin kuormalavat ISPM 15 -standardin mukaisesta sahatavarasta.

Ympäri Suomen sijaitsevat kuormalavojen tuotantolaitoksemme yhdessä suuren valmistuskapasiteettimme kanssa takaavat asiakkaillemme valtakunnallisen ja toimitusvarman kuormalavatoiminnan.

Puulavat, kuormalavat ja kertalavat tarpeesi mukaan

Olemme kuormalavojen markkinajohtaja Suomessa ja valmistamme vuosittain n. 3,5 miljoonaa kuormalavaa. Tehokas tuotanto ja hiottu logistiikka mahdollistavat pientenkin mittatilauserien toimitukset nopealla aikataululla. Meillä on eri puolilla Suomea kuormalavojen tuotantoon erikoistuneita toimipisteitä, jotka auttavat löytämään asiakkaillemme logistisesti parhaiten toimivimmat ratkaisut.