Puupellettimme valmistetaan 100 % kotimaisesta puusta

Myymme irtopellettiä toimitettuna 6 - 50 tonnin kuormin rajatulle alueelle. Voit tarkistaa verkkokauppamme laskurilla toimituksen alueellesi sekä kuormanhinnan.

Säkkejämme ja kuivikepaalejamme on mahdollista ostaa jälleenmyyjiemme K-Rauta ja Lantmännen Agro -kauppojen kautta.

Pellettilämmitys on ympäristöystävällinen ja ekologisesti kestävä vaihtoehto niin isojen kuin pientenkin kiinteistöjen lämmitykseen. Hotti-puupellettimme valmistetaan puunjalostuksen sivutuotteista. 

 

 

Hotti puupelletti pikkusäkki 20 kg
Hotti puupelletti suursäkki 500 kg
Hotti puupelletti pikkusäkki lava 800 kg

Puupelletit ekologiseen ja edulliseen lämmitykseen

Puupellettien lämpöarvo on korkea. Ympäristöystävällisten pellettien lämpöarvo on yli 4,8 MWh/1000 kg, joka vastaa lämpöarvoltaan noin neljää pinokuutiota halkoja tai 450 litraa öljyä. Pelletti on hyvä vaihtoehto perinteisemmille lämmitysvaihtoehdoille kuten öljylämmitykselle. Edullisuutensa, puhtautensa ja helppokäyttöisyytensä ansiosta pellettilämmitys on erinomainen lämmitysvaihtoehto.

Versowoodin Hotti-pelletin laatu on korkea

Varmistamme Hotti-pelletin puhtauden ja laadun jatkuvalla valvonnalla ja testauksella. Laaduntarkkailussamme mitataan mm. käsittelynkestävyyttä, irtotiheyttä, pituutta ja kosteuspitoisuutta. Laadunvalvonnassamme noudatamme SFS-EN ISO 17225-2 -biopolttoainestandardia. Tärkeimmät pelletin tuoteominaisuudet löydät pelletin tuotekortista.

Pellettitehtaamme tuottavat vuosittain noin 70 000 tonnia lämmityspellettiä pien- ja suurasiakkaiden tarpeisiin. Jatkuva laadunvalvonta varmistaa Hotti-pellettimme korkean laadun ja asiakkaillemme toimivan pellettilämmityksen.


Finnwarma-06.jpg

1Z3A6872.jpg

Puupellettiä voi käyttää myös takassa

Puupellettiä voidaan polttaa myös takassa erillisen pellettipolttimen ja -korin avulla. Lue lisää esimerkiksi LumoX EkoAir pellettipolttimesta , joka on leveyssäädettävä, helposti asennettava ja tehokas. 

Puupelletti on tiivistä ja siksi on tärkeää, että palotapahtumassa ilmankierto toimii oikealla tavalla ja näin varmistaa puhdas palaminen.

Pellettitonnin lämpöarvo on korkea, noin 4,8 MWh, joka vastaa lämpöarvoltaan noin neljää pinokuutiota halkoja tai 450 litraa öljyä (lähde: https://www.biotalous.fi/puupelletit/).

Puupelletti on kokoon puristettua puhdasta ja uusitutuvaa energiaa ja sen kuljettaminen ja käyttäminen on helppoa ja vaivatonta erityisesti rivi- ja pientaloalueilla. Puupelletin poltossa vapautuu sama määrä hiilidioksidia kuin siitä vapautuisi puun lahotessa luonnossa. Lisäksi kuorettoman ja puhtaan polttoaineen palamispäästöt jäävät myös pieniksi.

Hyödynnämme käyttämämme puu raaka-aineen tarkkaan ja valmistamme sahauksessa syntyvästä sahanpurusta laadukasta puupellettiä.