Puupellettimme valmistetaan 100 % kotimaisesta puusta

Pellettilämmitys on ympäristöystävällinen ja ekologisesti kestävä vaihtoehto niin isojen kuin pientenkin kiinteistöjen lämmitykseen. Hotti-puupellettimme valmistetaan puunjalostuksen sivutuotteista. Voit tilata Hotti-pellettiä verkkokauppamme kautta tai soittamalla numeroon 010 8425 000.

Hotti puupelletti pikkusäkki 20 kg
Hotti puupelletti suursäkki 500 kg
Hotti puupelletti pikkusäkki lava 800 kg

Puupelletit ekologiseen ja edulliseen lämmitykseen

Puupellettien lämpöarvo on korkea. Ympäristöystävällisten pellettien lämpöarvo on yli 4,8 MWh/1000 kg, joka vastaa lämpöarvoltaan noin neljää pinokuutiota halkoja tai 450 litraa öljyä. Pelletti on hyvä vaihtoehto perinteisemmille lämmitysvaihtoehdoille kuten öljylämmitykselle. Edullisuutensa, puhtautensa ja helppokäyttöisyytensä ansiosta pellettilämmitys on erinomainen lämmitysvaihtoehto.

Versowoodin Hotti-pelletin laatu on korkea

Varmistamme Hotti-pelletin puhtauden ja laadun jatkuvalla valvonnalla ja testauksella. Laaduntarkkailussamme mitataan mm. käsittelynkestävyyttä, irtotiheyttä, pituutta ja kosteuspitoisuutta. Laadunvalvonnassamme noudatamme SFS-EN ISO 17225-2 -biopolttoainestandardia. Tärkeimmät pelletin tuoteominaisuudet löydät pelletin tuotekortista.

Pellettitehtaamme tuottavat vuosittain noin 70 000 tonnia lämmityspellettiä pien- ja suurasiakkaiden tarpeisiin. Jatkuva laadunvalvonta varmistaa Hotti-pellettimme korkean laadun ja asiakkaillemme toimivan pellettilämmityksen.


Irtopellettien toimitus puhallusautolla

Puhallusauto kuljettaa pelletit kätevästi pienasiakkaidemme siiloihin, joissa puupelletit säilytetään. Puhallusautolla maksimipuhallusmatka on noin 22 metriä. Tarkempaa tietoa löydät verkkokaupastamme.

1.10.2018 alkaen myymme ja toimitamme irtopellettiä 6 000 kg ja sitä suuremmissa myyntierissä. Pienemmät myyntierät on mahdollista ostaa laajan jälleenmyyjäverkostomme kautta valmiiksi pakattuina joko 500 kg:n suursäkeissä tai 20 kg:n kuluttajasäkeissä.

Pellettisäkkien toimitus rekalla

Puupellettejä on saatavilla 500 kg:n suursäkeissä ja 20 kg:n kuluttajasäkeissä. Minimitoimituserämme on puolikas rekallinen (36 suursäkkiä tai 20 pikkusäkkilavaa). Tarkempaa tietoa löydät verkkokaupastamme.