Kuningaspaneeli® kestävään ja näyttävään ulkoverhoukseen

Leveällä Kuningaspaneelillamme® saat näyttävyyttä ulkoverhoukseen. Versowood Kuningaspaneeli® on nopea asentaa ja kustannustehokas valinta ulkoverhoukseen. Kestävä elementti takaa ulkoverhouksen pitkäikäisyyden ja paneelin moderni ulkonäkö kääntää katseet. Versowood Kuningaspaneeli® soveltuu sekä asuin- että toimitilarakennuksiin ja se toimii erinomaisesti myös suurissa seinäpinnoissa. Kuningaspaneeli® säilyttää ulkonäkönsä, muotonsa ja mittansa paremmin kuin perinteinen seinäpaneeli.

Kuningaspaneeli® on erittäin hyvä vaihtoehto hirsipaneelille mahdollistaen leveämmät, paksummat ja pidemmät paneelit ulkoverhoukseen.  Valitse Kuningaspaneeli® ulkoverhouspaneeli asuinrakennuksen tai toimitilarakennuksen seinälle, kun haluat saavuttaa erittäin näyttävän ja pitkäikäisen lopputuloksen.

Näyttävä ulkoverhous nopeasti

Versowood Kuningaspaneeli® valmistetaan lujuuslajitellusta ja halkaistusta liimapuusta, 42x312 mm kokoisena, aina 12 m pituuteen saakka. Järeällä Kuningaspaneelilla® saadaan yhtämittaista seinäpintaa nopeasti ja kustannustehokkaasti. Leveä ulkoverhouspaneeli on suosittu valinta julkisivujen rakentamisessa.

Kuningaspaneelissa® käytetään vaaleaa, säänkestävää liimaa. Kuningaspaneelia® saa sekä puuvalmiina että pintakäsiteltynä valmiiksi tehdasmaalattuna. Paneelin pinta on hienosahattu tai höylätty.

Tutustu tästä Kuningaspaneelin tuotetietoihin.

Tutustu käyttökohteisiimme

Käyttökohteita

 • Asuinrakennukset

  Asuinrakennukset

  Ulkoverhoukset asuinrakennuksiin

 • Julkiset rakennukset

  Julkiset rakennukset

  Ulkoverhoukset julkisiin rakennuksiin

 • Toimisto- ja liikerakennukset

  Toimisto- ja liikerakennukset

  Ulkoverhoukset toimisto- ja liikerakennuksiin

 • Urheiluhallit

  Urheiluhallit

  Ulkoverhoukset urheiluhalleihin

Jälleenmyyjät

Kuningaspaneelia myyvät tilaustuotteena jälleenmyyjämme mm. K-Rauta ja Stark. Ole yhteydessä lähimpään myymälääsi ja kysy lisää Kuningaspaneelista.