Kuningaspaneeli® kestävään ja näyttävään ulkoverhoukseen

Leveällä Kuningaspaneelillamme® saat näyttävyyttä ulkoverhoukseen. Versowood Kuningaspaneeli® on nopea asentaa ja kustannustehokas valinta ulkoverhoukseen. Kestävä elementti takaa ulkoverhouksen pitkäikäisyyden ja paneelin moderni ulkonäkö kääntää katseet. Versowood Kuningaspaneeli® soveltuu sekä asuin- että toimitilarakennuksiin ja se toimii erinomaisesti myös suurissa seinäpinnoissa. Kuningaspaneeli® säilyttää ulkonäkönsä, muotonsa ja mittansa paremmin kuin perinteinen paneeli.

Kuningaspaneelia myyvät tilaustuotteena jälleenmyyjämme mm. K-Rauta ja Stark. Ole yhteydessä lähimpään myymälääsi ja kysy lisää Kuningaspaneelista. Tutustu tästä Kuningaspaneelin tuotetietoihin.

Tutustu käyttökohteisiimme

Käyttökohteita

Näyttävä ulkoverhous nopeasti

Versowood Kuningaspaneeli® valmistetaan lujuuslajitellusta ja halkaistusta liimapuusta, 42x312 mm kokoisena, aina 12 m pituuteen saakka. Järeällä Kuningaspaneelilla® saadaan yhtämittaista seinäpintaa nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Kuningaspaneelissa® käytetään vaaleaa, säänkestävää liimaa. Kuningaspaneelia® saa sekä puuvalmiina että pintakäsiteltynä. Paneelin pinta on hienosahattu tai höylätty.