Versowoodin puunostajat ovat puukaupan asiantuntijoita

Riippumatta siitä oletko tekemässä elämäsi ensimmäisiä puukauppoja vai oletko jo  kokenut puunmyyjä – me autamme. Versowoodin asiantuntijat ovat puun ostamisen ja metsäalan ammattilaisia, jotka neuvovat ja auttavat sinua puukauppojen tekemisessä sekä muissa metsään liittyvissä kysymyksissä. 

Puunhankintamme on jaettu kolmeen maantieteelliseen alueeseen, jonka puunhankinnasta vastaa aluepäällikkö ja hänen hankintatiiminsä, joka koostuu operaatiopäälliköstä sekä metsä- ja operaatioasiantuntijoista. Kullakin alueella on oma metsäkonttori ja ne sijaitsevat Riihimäellä, Heinolassa ja Mikkelissä.

Versowoodin metsäosastolla työskentelee noin 50 metsäalan asiantuntijaa. Heidän lisäksi työllistämme puunkorjuussa ja -kuljetuksessa lähes 300 henkilöä. Sopimusyrittäjämme korjaavat ja kuljettavat puutavaraa Versowoodin sahoille.  Sopimusyrittäjiä meillä on noin viitisenkymmentä, joilla on käytössään yli 50 metsäkoneketjua ja 70 puutavara-autoa sekä 10 hakkuria sekä 20 konttiautoa. 

Kaikkien näiden ihmisten tehtävänä on huolehtia puukauppojesi onnistumisesta sekä puun tehokkaasta korjuusta ja kuljetuksesta sahoille.

Etsi paikallinen puun ostaja


Oikein valittu ja ajoitettu hakkuu on osa metsänhoitoa

Metsäasiantuntijamme ovat alueellasi toimivia puukaupan asiantuntijoita, jotka auttavat sinua kohti kannattavaa metsänhoitoa ja hyviä puukauppoja. Metsäasiantuntijamme tekevät työtä tietysti myös metsäsi uusiutumiskyvyn säilyttämiseksi ja ottavat huomioon metsäluonnon vaatimukset

Hakkuiden yhteydessä otamme huomioon esimerkiksi leimikkokohtaiset erityistoiveesi. Sinulla on mahdollisuus kerryttää puukaupoista syntynyttä rahallista arvoa Versowoodin Versotilillä.

Tutustu Versotiliin

Puun ostajat

Puunmyyjien kokemuksia puukaupoista Versowoodin kanssa

Loistavaa asiakaspalvelua!

“Metsäasiantuntija kertoi mahdollisuuksista tehdä avohakkuu ympäristölle ja luonnolle helpommaksi. Päädyin tekemään tekopökkelöitä ja rajasimme hakkuuta metsäkanalinnuille sopivammaksi. Muurahaispesän säästöä en ollut aikaisemmin ajatellutkaan, mutta asiantuntijan perustelun ja neuvonnan perusteella tuli sekin tehtyä. Loistavaa asiakaspalvelua!”

Asiat tehty sovitusti

“Hyvät henkilöt ostamassa ja hyvät kuskit. Sopimamme asiat myös toteutuivat kaikin puolin. Kiitokset!”

Homma hallussa

“Kokonaisuutena homma hallussa. Näin puunmyyjänä olen enemmän kuin tyytyväinen!”

Asiantuntevaa palvelua

“Asiantuntevaa, täsmällistä, yhteistyöhaluista ja ystävällistä palvelua niin kaupanteossa, korjuussa kuin kuljetuksessakin. Kiitos!”

Ensiluokkaista toimintaa

“Tukin katkonta ensiluokkaista. Ammattitaitoiset konekuskit.”