Kyllästetyt puupylväät kestävään rakentamiseen

Valmistamme pylväät kyllästetystä puusta, joka kestää vuodesta toiseen, jopa kolminkertaistaen tuotteen eliniän. Käyttökohteen mukaisesti kyllästetty pylväspuumme on turvallinen ratkaisu puhelinpylväisiin, sähköpylväisiin ja Safepole-turvapylväisiin.

Suolakyllästämisen ja kreosoottikyllästämisen ansiosta suomalaisesta, hidaskasvuisesta puusta saadaan tiiviytensä ansiosta parasta mahdollista raaka-ainetta pylväspuuksi. Käyttöikänsä ja huoltovapautensa ansiosta se on myös taloudellinen raaka-aine puhelin- ja sähköpylväisiin.

Kotimaista korkealaatuista pylväspuuta

Pylväspuun valinta tapahtuu jo korjuuvaiheessa metsässä, josta pylväspuiksi päätyvät suorat, pitkät ja vähäoksaiset rungot. Versowood on vuosikymmenten ajan toimittanut laadukkaita ja ekologisia puhelin- ja sähköpylväitä vaihteleviin sääolosuhteisiin aavikoille, pakkasiin, sateisiin ja kuumuuteen.

Valmistamamme puupylväät tehdään suomalaisesta männystä, jonka lujuus ja korkea laatu tunnetaan ympäri maailman. Valikoimiimme kuuluvat myös kyllästämättömät pylväät. Suuri puupylväiden valmistuskapasiteettimme ja vakiomittojen valmisvarastomme nopeuttavat valmistamamme pylväiden toimitusaikaa. Pylväspuut kuljetetaan pylväsautoilla asiakkaalle tai vientisatamaan laivausta varten.

Versowood -kyllästetyt pylväät

Kreosoottiöljy on vanhin ja tehokkain puunkyllästysaine. Kreosootilla kyllästetty puu kestää sään vaihteluita niin autiomaassa kuin tropiikissakin, joten se on valinta vaativiin kohteisiin. Sen käyttöaika on vähintään 50-60 vuotta ja huoltovapaana se säilyy jopa yli 50 vuotta. Ruskea kreosoottikylläste antaa puulle parhaan suojan mikrobeja vastaan ja estää veden imeytymistä puuhun.

Kreosiittikyllästetty puupylväsKreosoottikyllästetystä pylväistä valmistetut tuotteemme:

  • sähkö- ja puhelinpylväät
  • järeät tukirakenteet
  • paalut.

Vesipohjaiset suolakyllästeet suojaavat puuta tehokkaasti maa-, vesi- ja betonikosketuksessa lähes kaikkialla, aivan äärimmäisiä olosuhteita lukuun ottamatta.

  • sähkö- ja puhelinpylväät
  • järeät tukirakenteet
  • paalut.

Versowoodin patentoitu ja Tiehallinnon tyyppihyväksymä Safepole-turvapylväs murtuu ja antaa periksi törmäystilanteessa. Puinen, painekyllästetty VT Safepole on ulkonäöltään maisemaan sopiva, helppo pystyttää ja siihen voi kiivetä pylväskengillä. Turvapylvään työstö myötääväksi tehdään aina tehtaalla ennen kyllästystä, joten se on toimintavalmis heti pystytyksen jälkeen.

  • Tiehallinnon tyyppihyväksyntä.