Kertalavat vakiomitoissa ja erikoiskoossa

Kertalavojen valikoimasta löytyvät kaksitie- ja nelitielavat trukkilavoiksi esim. varastokäyttöön sekä teholavat ja muovitetut kuormalavat. Valmistamme ja myymme lavoja yrityksille myös tarpeiden mukaan räätälöidysti.

Nelitielavat

Nelitielava (trukkilava) sopii rakenteeltaan varastointiin ja kuljetuksiin, koska se on trukilla käsiteltävissä kaikilta sivuilta.

Koot: 800 x 600 mm, 800 x 1200 mm, 1000 x 1200 mm

Myyntierä: 25 kpl

Hinta: pyydä tarjous

Teholava - Myymälälava

Teholavat

Teholava (myymälälava, puolilava) ja varttilava ovat kevytrakenteisempia vaihtoehtoja FIN- ja EUR-lavoille.

Koko: 800 x 600 mm

Myyntierä: 25 kpl

Hinta: pyydä tarjous

2-tielava

Kaksitielavat

Aukoton kaksitielava on suunniteltu käytettäväksi kahdelta vastakkaiselta sivulta. 

Koko: Asiakaskohtaisesti räätälöity

Myyntierä: 25 kpl

Hinta: pyydä tarjous

Muovitettu kuormalava - Foliolava

Muovitetut kuormalavat

Muovitettu kuormalava (foliolava) on tarkoitettu erityisesti tuotteille, joilla on korkeammat hygieniavaatimukset tai tuote on pöly- tai kosteudenarka. Lava suojataan muovikalvolla, joka kiinnitetään tiiviisti paikoilleen, jotta se ei irtoa tai liiku kuljetuksen aikana.

Koko: Asiakaskohtaisesti räätälöity

Myyntierä: 25 kpl

Hinta: pyydä tarjous


Kertalavoja luotettavasti teollisuuden tarpeisiin

Kuormalavamme soveltuvat eri teollisuudenalojen käyttöön kuljetuksissa ja varastoinnissa. Kertalavojen lisäksi valmistamme ja myymme myös asiakaskohtaisesti räätälöityjä erikoislavoja, lavojen kansia ja lavakauluksia. Asiantuntijamme neuvovat mielellään sopivan kuormalavatyypin valinnassa.

Hyödynnä myös varastointi- ja logistiikkapalvelumme, jonka avulla tehostat kuormalavojen varastonkiertoa ja voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Palveluihin sisältyy kuljetuksen lisäksi mm. tuote- ja vastaanottotarkastukset, varastokirjanpito ja varaston automaattitäyttö.

Kertalavat valmistetaan omien sahojemme sahatavarasta, joten raaka-aineen saanti on aina turvattu. Lisäksi korkeat vakiolavojen varastomäärät takaavat nopeat ja varmat toimitukset sekä joustavan palvelun. Meihin voit luottaa!