Bioenergia – puhdasta ja uusiutuvaa energiaa metsästä

Bioenergialla tarkoitetaan puhdasta ja ympäristöystävällistä uusiutuvaa energiaa, jota saadaan esimerkiksi puusta. Puun poltto ei lisää ympäristön hiilidioksidipäästöjä, sillä sen palaessa vapautuu saman verran hiilidioksidia kuin vapautuisi puuperäisen jätteen hajotessa luonnossa. Valmistamme metsäenergiaa metsätähteestä, jota keräämme talteen hakkuiden yhteydessä. Metsätähteestä saatava kaukolämpö tarjoaa ekologisen vaihtoehdon maakaasulle ja öljylämmitykselle. Bioenergiamme tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet uusiutuvan puuenergian hyödyntämiseen, niin yksityisasiakkaille kuin yrityksille.

Vierumäen ja Riihimäen lämpölaitokset tuottavat lämpöenergiaa oman tehdasalueen lisäksi paikallisiin kaukolämpöverkkoihin.

Puupelletti – bioenergiaa parhaimmillaan

Hotti-puupelletti valmistetaan puunjalostuksen sivutuotteista. Hyödynnämme sekä puuraaka-aineen että tuotannossa syntyvät sivujakeet viimeistä lastua myöden. Hotti-lämmityspelletti on 100 % kotimainen ja ympäristöystävällinen tuote.

Pellettitehtaamme tuotavat vuosittain n. 100 000 tonnia lämmityspellettiä pien- ja suurasiakkaiden tarpeisiin. Edulliset, puhtaat ja helppokäyttöiset pelletit sopivat esimerkiksi teollisuushallien, maatilojen sekä rivi- ja omakotitalojen lämmitykseen.

Lue lisää ekologisesta Hotti-pelletistämme ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme parhaiden ratkaisujen löytämiseksi!

Versowood, Hotti-puupelletti