Versotilillä puukaupan tuotto kasvaa 3,5 %:n korkoa

Laita puukauppasi tuotot versomaan! Kun sijoitat puukaupasta syntyneet tuotot Versotilille, voit nauttia jopa 3,5 %:n vuosittaisesta korosta. 

Kasvata metsän tuottoa Versotilillä

Versotili on Versowoodin tarjoama sijoitusvaihtoehto  metsänomistajille. Versotili on helppo ja vaivaton tapa maksimoida metsäsi tuotto päätehakkuun jälkeen. Puukauppojen jälkeen voit sijoittaa osa- tai kokonaistuottosi Versotilille ja nauttia parhaimmillaan 3,5 %:n vuosikorosta. 

Sopimus solmitaan puukauppojen yhteydessä puunostajan kanssa määräaikaisesti joko 3:ksi, 6:ksi tai 12 kuukaudeksi. Tämän jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana. Versotili ei sisällä ylimääräisiä hallinnointikuluja. 

Löydä oman alueesi puunostaja tai jätä meille yhteydenottopyyntö viereisellä yhteydenottolomakkeella. Laitetaan puukauppatuottosi versomaan!

Jätä yhteydenottopyyntö

Puukauppa Versotili

Miten toimin, jos haluan tallettaa tuottoni Versotilille?

Versotili-kuva-vaakaan.jpg

Versotili pähkinänkuoressa

 • Versotili-sopimus on määräaikainen velkakirja. Sopimuksen kesto on joko kolme (3), kuusi (6) tai kaksitoista (12) kuukautta, jonka jälkeen sopimus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana. 
   
 • Irtisanomisaika on 31 päivää. 
   
 • Irtisanomisilmoitus on toimitettava kirjallisesti osoitteeseen: Versowood Oy Sahatie 1, 19110 Vierumäki, tai sähköpostilla versotili@versowood.fi.
   
 • Minimitalletus on 10 000 €. 
   
 • Versotiliin ei tule hallinnointikuluja. 
   
 • Sijoituksen voi tehdä ennakko-, väli- tai loppumaksusta.

Lue esite