Mikset laittaisi puukauppamaksujasi versomaan?

On yleinen harhaluulo, että kaadetun metsän tuotto lakkaa rekan perävalojen kadottua horisonttiin. Versotilin avulla puukaupparahasi kasvavat vielä hyvän aikaa, kun puut on jo kaadettu. Sen tuotto on myös parempi kuin vanhenevan metsän arvon kasvu.

Miten Versotili toimii?

Versotili on helppo ja vaivaton talletusmenettely, johon voit jättää osan puukaupparahoistasi – tai vaikka koko potin. Valitse 3, 6 tai 12 kuukauden määräaikainen jakso ja anna puukaupparahojesi kasvaa 3 % vuosikorolla. Versotili-sopimus solmitaan puunostajan kanssa joko puukauppojen yhteydessä tai vasta mittaustodistuksen teon yhteydessä. Lataa tästä Versotili -esite.

Näin Versotili toimii

 

 

 

 

3% kiinteä vuosikorko kaikkiin elämäntilanteisiin

Valitse sinulle sopivin talletusjakso: 3kk, 6kk tai 12kk.

ValitseVersotilin sopimuksen kesto

 

 

 

Autamme mielellämme

Palvelemme sinua henkilökohtaisesti Versotiliin liittyvissä asioissa:

puhelimitse 010 8425 100 (arkisin klo 8-16) sekä sähköpostitse versotili(at)versowood.fi

Versotilin ehdot

Sopimuksen kesto on joko kolme (3), kuusi (6) tai kaksitoista (12) kuukautta, jonka jälkeen sopimus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana. Irtisanomisaika on 30 päivää. Irtisanomisilmoitus on toimitettava kirjallisesti osoitteeseen Sahatie 1, 19110 Vierumäki, vastaanottaja Versowood Oy tai sähköpostilla versotili(at)versowood.fi Minimitalletus on 10 000 €. Versotiliin ei tule hallinnointikuluja. Talletuksen voi tehdä ennakko-, väli- tai loppumaksusta.

Tunnetko jo meidät?

 

Olemme Suomen suurin mekaanista puunjalostusta harjoittava perheyritys, joka on tehnyt luotettavaa puukauppaa jo vuodesta 1946. Liikevaihtomme on noin 400 m€ ja työllistämme kahdellatoista paikkakunnalla noin 750 henkilöä.

Toimintamme keskiössä on vastuullisuus. Olemme tärkeä maakunnallinen työnantaja ja vientitulojen tuoja, jonka verojalanjälki on suuri. Hankimme vuosittain noin 3,5 miljoonaa kuutiota kotimaista puuta, mikä tarkoittaa, että sahoille toimitetaan päivittäin noin 220 täysperävaunullista tukkipuuta. Valmistamme niistä laadukkaita sahatavaroita sekä erilaisia sahatavaranjatkojalosteita, joita toimitamme noin 50 maahan.

Versowoodin liiketoiminta- ja puunostoalueet