Yksilölliset ratkaisut meluntorjuntaan ja maisemointiin

Valmistamme meluaitoja, aitaelementtejä ja maisema-aitoja yksilöllisesti suunniteltuna asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Tuotteemme suunnitellaan ympäristöön ja käyttötarkoitukseen sopiviksi tyylikästä muotoilua unohtamatta. Oikein huollettuina aitamme ja aitaelementtimme palvelevat tienvarren vaativissa olosuhteissa pitkään. Puuaitamme täyttävät nykyiset meluaidoille asetetut vaatimukset meluntorjunnasta.

Tutustu käyttökohteisiimme

Puinen meluaita on ekologinen ja tehokas ratkaisu

Puu on erinomainen materiaali meluntorjunta-aitoihin, sillä huokoisuutensa ansiosta puu itsessään sitoo hyvin ääntä. Lisäksi puu on kevyt materiaali ja asennus on helppoa ja nopeaa.

Meluntorjunta-aitamme valmistetaan painekyllästetystä tai kyllästämättömästä puusta. Valmistamme kahta perustyyppiaitaa: absorboivia ja heijastavia. Absorboivan meluaidan sisältämät pehmeät kerrokset estävät äänen heijastumisen esimerkiksi tien vastakkaiselle puolelle. Puun absorboivaa ominaisuutta käytetään hyväksi myös betonirakenteisten meluaitojen verhoilussa. Heijastava meluaita vaimentaa läpimenevää ääntä ja suojaa ensisijaisesti aidan takana olevaa aluetta melulta.

Puuaidat istuvat hyvin suomalaiseen maisemaan. Erilaisia pintarakenteita ja -käsittelyaineita käyttämällä puuaidoista voidaan tehdä hyvin yksilöllisiä, tyylikkäitä ja pitkäikäisiä. Valitse 100% kotimainen aita, Versowoodin myyntitiimi auttaa sinua löytämään juuri kohteeseen sopivan ratkaisun.