Eurolavat eli EUR-lavat

Eurolava on standardisoitu kuormalava, joka valmistetaan eurooppalaisen UIC 435-2 -standardin mukaan. Eurolavan tunnistaa EUR-polttomerkinnästä ja lava on aina standardimittainen 800 x 1200 mm.

EUR-lava on pitkäikäinen ja kestävä trukkilava. Niitä käytetään yleisesti Euroopassa tavaroiden kuljettamiseen ja varastointiin. Varastopaikat mitoitetaan yleensä eurolavojen mittojen mukaan.  

Myymme yrityksille eurolavojen lisäksi myös niihin sopivia lavakauluksia ja lavakansia.

EUR-lava standardilava 800x1200mm

Eurolava (EUR-lava)

Koko: 800 x 1200 mm  

Paino: n. 23 kg

Myyntierä: 25 kpl

Hinta: pyydä tarjous

Eurolavoja luotettavasti teollisuuden tarpeisiin suoraan valmistajalta

Kuormalavamme soveltuvat eri teollisuudenalojen käyttöön kuljetuksissa ja varastoinnissa. Eurolavojen lisäksi valmistamme ja myymme myös kertalavoja, asiakaskohtaisesti räätälöityjä erikoislavoja, lavojen kansia ja lavakauluksia. Asiantuntijamme neuvovat mielellään sopivan kuormalavatyypin valinnassa.

Hyödynnä myös varastointi- ja logistiikkapalvelumme, jonka avulla tehostat kuormalavojen varastonkiertoa ja voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Palveluihin sisältyy kuljetuksen lisäksi mm. tuote- ja vastaanottotarkastukset, varastokirjanpito ja varaston automaattitäyttö.

Eurolavat valmistetaan omien sahojemme sahatavarasta, joten raaka-aineen saanti on aina turvattu. Lisäksi korkeat vakiolavojen varastomäärät takaavat nopeat ja varmat toimitukset sekä joustavan palvelun. Meihin voit luottaa!