FIN-lavat 

FIN-lava on standardisoitu kuormalava, joka on aina standardimittainen 1000 x 1200 mm. FIN-lavoja käytetään nimensä mukaisesti pääasiassa Suomessa trukkilavana kuljetuksissa ja varastoinnissa. Lavan tunnistaa FIN-polttomerkinnästä. 

Vakiotuotteena on myös saatavana FIN-lavoihin sopivia lavakauluksia ja lavakansia

FIN-lava standardilava 1000x1200mm

FIN-lava

Koko: 1000 × 1200 mm

Paino: n. 30 kg

Myyntierä: Nipuittain 


FIN-lavoja luotettavasti teollisuuden tarpeisiin

Kuormalavamme soveltuvat eri teollisuudenalojen käyttöön kuljetuksissa ja varastoinnissa. FIN-lavojen lisäksi valmistamme myös eurolavoja, asiakaskohtaisesti räätälöityjä erikoislavoja, lavojen kansia ja lavakauluksia. Asiantuntijamme neuvovat mielellään sopivan kuormalavatyypin valinnassa.

Hyödynnä myös varastointi- ja logistiikkapalvelumme, jonka avulla tehostat kuormalavojen varastonkiertoa ja voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Palveluihin sisältyy kuljetuksen lisäksi mm. tuote- ja vastaanottotarkastukset, varastokirjanpito ja varaston automaattitäyttö.

FIN-lavat valmistetaan omien sahojemme sahatavarasta, joten raaka-aineen saanti on aina turvattu. Lisäksi korkeat vakiolavojen varastomäärät takaavat nopeat ja varmat toimitukset sekä joustavan palvelun. Meihin voit luottaa!