Tervetuloa Avoimet ovet –tapahtumaan Riihimäelle. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin.
Ilmoittaudu su 22.9.2019 mennessä alla olevan lomakkeen kautta.Avoimet Ovet Riihimäki 2019.png

Päivän aikana on mahdollista osallistua opastetulle sahakierrokselle sekä metsään hakkuunäytökseen. Metsäkohteelle on alueelta ilmainen bussikuljetus. Omalla autolla meneminen hakkuunäytökseen ei ole mahdollista.

Tapahtumahallissa, metsäosastollamme on oma esittelypiste, jossa voit tavata Versowoodin puunostajia ja keskustella heidän kanssaan metsänhoitoon ja puukauppoihin liittyvistä asioista. Tapahtuma-alueella on lisäksi tuote- ja kone-esittelyjä, musiikkia, syötävää ja juotavaa – tule viihtymään ja viettämään mielenkiintoista päivää Riihimäelle Versowoodin sahalle. 

Muistilista:

Milloin: Lauantaina 28.9.2019, klo 9-15. Versowood Teollisuuskatu 1,PORTTI D, 11130 Riihimäki. Tehdas- ja metsäkierrokset sekä tarjoilut klo 15 saakka. 

Saapuminen ja pysäköinti: Alueella on liikenteenohjaus merkityille pysäköintialueille.

Turvallisuus: Sisääntulossa jaamme vieraille oranssit turvaliivit. Versowoodin työntekijöillä on keltaiset liivit ja puunostajilla vihreät liivit. Liiku vain opastetuilla alueilla ja noudata ohjeita. Sahakierrokselle jaamme korvatulpat. Laitathan matalakantaiset kengät jalkaan. Tehdas- ja metsäkierroksella on paikoin vaikeakulkuisia kohtia.

Vältä ruuhkaa: Huom. aamu ja aamupäivä ovat ruuhkaisimmat. Vältä jonottamista ja saavu paikalle hieman myöhemmin.

Tarjoilu: Tarjolla herkullista maalaispyttipannua kinkulla ja jälkiruokana köyhät ritarit kermavaahdolla kahvin ja teen kera. Yllätyslahja kaikille.

Lisätietoa: numerosta 010 8425 200 kello 8-16 välisenä aikana.

Tervetuloa!