Tehtävässäsi vastaat Otavan yksikön sahatavaratuotannon kunnossapidon johtamisesta ja kehittämisestä sekä varmistat tuotantomme toimivan suunnitelman mukaisesti ja kustannustehokkaasti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta, sekä mielellään aikaisempaa kokemusta vastaavista prosessiteollisuuden tehtävistä. Arvostamme erityisesti kokemusta tuotantolaitosten automatiikasta sekä erilaisten kehitys- ja investointiprojektien menestyksellisestä johtamisesta.

rekry slogan 6.png

Toivomme sinun olevan analyyttinen ja ongelmanratkaisutaitoinen ammattilainen. Et pelkää tarttua erilaisiin töihin ja haasteisiin vaan sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin.  Sinulla tulisi olla hyvät vuorovaikutustaidot ja johtamistyylisi toivomme olevan yhteistyötä painottava.

Kunnossapitopäällikkönä vastaat tiimisi kanssa tehtaan kunnossapidon resurssoinnista, vuosisuunnittelusta, kunnossapitokustannusten tiivistä seurannasta sekä teet tiivistä yhteistyötä laite- ja palvelutuottajien kanssa. Turvallisuuden johtaminen ja asiakaspalvelu ovat sinulle itsestäänselvyyksiä.  Toimit kunnossapidon työnjohtajien esimiehenä ja raportoit tehtävässäsi   Otavan sahan tehdaspäällikölle.

Täytä sähköinen työpaikkahakemus kotisivuillamme  31.10.2021 mennessä.

Kunnossapitopäällikkö Otava.png

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Tehdaspäällikkö Tuomo Leskinen, puh. 044-791 71 65 (puhelimitse arkisin klo 8-20 välisenä aikana), tuomo.leskinen@versowood.fi

Tunnetko jo meidät?

Versowood on Suomen suurin mekaanista puunjalostusta harjoittava perheyritys, joka on tehnyt luotettavaa puukauppaa jo vuodesta 1946. Liikevaihtomme on lähes 500 M€ ja työllistämme kahdellatoista paikkakunnalla noin 800 henkilöä.

vaakalogoC.png