Haemme puunhankintaamme ALUEPÄÄLLIKKÖÄ Vierumäen sahan hankinta-alueelle. Vastuullasi on johtaa yhtä kolmesta hankinta-alueestamme. Toimipaikkasi on Heinolan metsäkonttori ja olet mukana Versowoodin puunhankinnan ohjausryhmässä.Työtehtäviisi kuuluu johtaa ja kehittää alueesi puunhankintaa, siihen liittyvät henkilöstöhallinnon, määräohjailun ja hankintajohtamisen työtehtävät, sekä mahdolliset aiemman työkokemuksesi mukaiset erityistehtävät.

web-Katri_Lehtola_KEKSI_Versowood_Metsa_2_yo-1063.png

Olet tulevaisuuteen katsova, työtä pelkäämätön ja perusteellinen työssäsi. Omaat hyvät sosiaaliset taidot ja olet kannustava tiimityöntekijä, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Johtamisen tutkinnot, tietojärjestelmien tunteminen ja ympäristöosaaminen katsotaan eduksi. Aikaisempi kokemus metsäalan tehtävissä on välttämätön. Olet koulutukseltasi MMM tai MTI.

 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksella varustettuna 10.9.2021 mennessä kotisivujemme kautta 

Lisätietoja tehtävästä antaa metsäjohtaja Jussi Torpo p. 0500 339 277.

Versowood-stacked-rgb-colour.png

Tunnetko jo meidät?

Versowood-konserni on Suomen suurin mekaanista puunjalostusta harjoittava perheyritys. Yhtiön liikevaihto on yli 500 milj. euroa ja palveluksessamme on 800 henkilöä. Valmistamme raakapuusta sahatavaran ohella erilaisia puun jatkojalosteita: höylättyjä, kyllästettyjä, lujuuslajiteltuja, sormijatkettuja ja maalattuja puutuotteita, liimapuuta, puusiltoja, puhelin- ja sähköpylväitä, puupellettejä sekä erilaisia puupakkauksia. Valmistamme vuonna 2021 lähes 1,5 milj. m3 sahatavaraa ja kokonaispuunostomme on noin 4,0 milj. m3.