Osallistumme kaapelimessuille, jotka pidetään Dysseldorfissa 15.4.-19.4.2024. Löydät meidät hallista 13 ja osastolta C16.

Olemme Pohjois-Euroopan suurin kaapelikela- ja kuormalavavalmistaja. Tuotamme pakkaustehtaissamme noin 5 miljoonaa kaapelikelaa, lavaa ja muita puisia pakkaustuotteita.

Kaapelikelat ja lavat ovat PEFC-sertifioituja. Lisäksi olemme EUR- ja FIN-kuormalavojen valtuutettu valmistaja. Koko valmistusprosessimme tuotannosta myyntiin ja palveluihin on sertifioitu ISO 14001 -standardin mukaan. Toimimme myös ISO 9001 -standardin mukaisesti. Käytämme vientikelpoista ISPM 15 -standardin mukaista sahatavaraa. Puiset kelat ovat halkaisijaltaan
600 - 3 800 mm.

Kilpailuetumme ovat omat raaka-ainehankinnat ja omat sahat. Ne takaavat tuotteidemme ja palveluidemme korkean toimitusvarmuuden ja joustavuuden.

wire24_Titelbild_Hintergrund_1584x396_EN_Stand_Hall.png

Tänä vuonna kaapelimessuilla on ennätysmäärä, noin 2 600 näytteilleasettajaa, 62 eri maasta. Näytteilleasettajat esittelevät koneita ja laitteita kaapelin valmistukseen ja käsittelyyn, työkaluja ja apumateriaaleja prosessisuunnitteluun, materiaaleja, lasikuituteknologioita, erikoiskaapeleita, kiinnitys- ja jousivalmistustekniikkaa mukaan lukien lopputuotteet, verkkohitsauskoneet, mittaus-, ohjaus-, säätö- ja testaustekniikka.

Lue lisää kaapelimessuista messuorganisaation julkaisuista: www.wire.de,  LinkedIn ja Facebook

#wireandTube2024

Nähdään messuilla!

Juhani Ala-Salmi
Janne Hannola
Tuija Lappalainen