Versowood Oy ja Caverion Industria Oy rekrytoivat 15-20 henkilöä noin kahden vuoden tutkintotavoitteiseen oppisopimuskoulutukseen. Kahden vuoden aikana perehdyt mekaanisen metsäteollisuuden tuotantolinjan kunnossapitoon joko sähkö/automaatio- tai mekaaniseen kunnossapitoon erikoistuen. Työskennellessäsi kunnossapidossa opit paljon myös tuotantoprosessista.

craftsmen-1020156_1920.jpg

Koulutusohjelman ajaksi tarjoamme määräaikaisen työsopimuksen, jonka aikana työskentelet osana tuotanto- ja kunnossapitohenkilöstöä ja sinulle maksetaan palkkaa tehtävän ja tuloksen mukaisesti, koulutusajalta maksetaan koulutuspäiväraha. Koulutuksen pääpaino on monipuolisessa työssäoppimisessa, johon kuuluu teoriaopetusjaksoja, jotka toteutetaan Versowoodin tuotantolaitoksilla, Gradian tiloissa sekä mahdollisesti ulkopuolisten kumppaneiden toimipaikoissa. Jokaiselle osallistujalle tehdään henkilökohtainen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon mahdollinen aikaisempi osaaminen ja työkokemus.

Odotamme, että sinulla on pohjana soveltuva tekniikan alan ammattitutkinto, hyvä asenne työn tekemiseen ja kova halu oppia uutta.

Yhteistyökumppaninamme oppisopimuskoulutuksessa toimii koulutuskuntayhtymä Gradia. Työpaikkasi Versowoodilla sijaistee sahayksiköissämme Riihimäellä, Hankasalmella tai Otavassa tai liimapuutehtaillamme Hartolassa tai Heinolassa riippuen kiinnostuksesi kohteesta. Caverion Industria Oy vastaa kunnossapidosta Vierumäen sahalla ja liimapuutehtaalla.

Haku on avoinna 16.4.-30.4.2021

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan sovitussa yksikössä. Voit jättää hakemuksesi yksikkökohtaisesti seuraavasti: Riihimäki, Heinola, Hartola, Hankasalmi, Otava: www.versowood.fi  ja Vierumäki: www.caverion.fi

Tarjoamme turvallisen ja luotettavan työpaikan sekä mukavan työyhteisön. Kurkkaa tästä mitä meillä tehdään.

Tunnetko jo meidät?

Versowood on Suomen suurin mekaanista puunjalostusta harjoittava perheyritys, joka on tehnyt luotettavaa puukauppaa jo vuodesta 1946. Olemme tärkeä maakunnallinen työnantaja ja vientitulojen tuoja, jonka verojalanjälki on suuri. Liikevaihtomme on noin 400 M€ ja työllistämme kahdellatoista paikkakunnalla lähes 800 henkilöä.Valmistamme raakapuusta sahatavaran ohella erilaisia puunjatkojalosteita: höylättyjä, kyllästettyjä, lujuuslajiteltuja, sormijatkettuja ja maalattuja puutuotteita, liimapuuta, puusiltoja, meluaitoja, puhelin- ja sähköpylväitä, puupellettejä sekä erilaisia puupakkauksia.

Versowood_logo_vihrea.png

 

Caverion Industria Oy tuottaa teollisuuden prosessien älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja kunnossapitopalveluita. Turvaamme teollisuuslaitosten toiminnan jatkuvuuden ja tehokkuuden koko niiden elinkaaren ajan. Olemme suomalainen pörssiyhtiö. Suomessa meillä työskentelee reilut 5 000 työcaveria ja maailmalla 11 000 työcaveria lisää yhteensä 11 eri maassa. Me pidämme huolta työntekijöistämme, panostamme heidän koulutukseen ja mahdollistamme ammatillisen urakehityksen.

Logo Caverion_Building_Performance_RGB (2) (002).png