Versowood on mukana toteuttamassa Heurekan Majakisaa, jossa lapset ideoivat unelmamajoja.

 

Majakisaan voi osallistua piirtämällä, kirjoittamalla, valokuvaamalla tai vaikka videoimalla unelmiensa majan. Menestyminen kisassa edellyttää hauskoja ja oivaltavia ideoita puumateriaalien käyttämisestä. Voisitko käyttää ideassasi puumateriaalina lautoja, hirsiä, oksia, vaneria, listoja, viiluja tai lankkuja? Osuisiko valinta mäntyyn, kuuseen, haapaan vai erikoisiin ulkomaisiin materiaaleihin? Pitäisikö majassa olla myös terassi, salaovi tai lukunurkkaus? Myös aikuiset saavat unelmoida, sillä kisaehdotus voi olla yhdessä lapsen kanssa tehty. 

MAJAKISA_kuva_Kaislan_unelmamajajpg.jpg

Kisaehdotus lähetetään 9.4.2021 mennessä osoitteeseen kisa@heureka.fi

Kisan voittajasta tehdään rakennuspiirustukset, joiden mukaan unelmamaja toteutetaan 2.-8.8. Heurekan tiedepuisto Galileihin. Piirustukset tulevat alkukesällä Puutoimen ja Heurekan verkkosivuille vapaasti kopioitaviksi, ja niiden lisäksi tarjotaan maksutta tarvikeluettelo oman majan toteuttamiseen.

Majakisassa ovat yhteistyökumppaneina Versowood Oy, Suomen ympäristöministeriö, Suomen Metsäsäätiö, Puutuoteteollisuus ry sekä Puutoimi Oy. Majakisa ja tiedepuisto Galileihin tuleva maja liittyvät Heurekan SuperPUU-näyttelyyn.

Lue lisää majakisasta ja lähde mukaan haaveilemaan millaisen majan haluaisit rakentaa!

heurekan-logo-vihrea-musta.jpg