TUOTANTOINSINÖÖRI

Haemme tuotantoinsinööriä eri paikkakunnille: Vierumäki, Hankasalmi, Otava ja Riihimäki

 

TUOTANNON ESIMIES

Haemme Vierumäelle sahausprosessiin esimiestä.

2020-03-16-14_22_01-Uusi-metsäkuva-tUOTANTOINSINÖÖRI-TUOTANNON-ESIMIES-kuva.-web.png

Oletko etsimämme ammattilainen?

Tehtävissä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta sekä mielellään aiempaa kokemusta vastaavista tuotannon esimies- tai kehitystehtävistä. Arvostamme etenkin mekaanisen metsäteollisuuden prosessin tuntemusta mutta kokemus tuotantoprosessin esimies- tai kehitystehtävästä muussa teollisuudessa, yhdessä hyvän asenteen kanssa luetaan eduksi.

Toimintatavaltasi olet systemaattinen ja sinnikäs, mutta samalla joustava, jotta sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Olet valmis tarttumaan koviinkin haasteisiin ja motivoidut tavoitteiden saavuttamisesta. Esimiehenä ja ihmisenä olet jämäkkä ja yhteistyökykyinen.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn kansainvälisessä ja vakaasti kasvavassa yrityksessä sekä viihtyisän työympäristön mukavassa työyhteisössä. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti mutta on myös mahdollista aloittaa välittömästi.

 

Kiinnostuitko? 

Jätä hakemuksesi nettisivujemme kautta viimeistään 27.3.2020,  www.versowood.fi

 

Lisätietoa antavat:

Vierumäki: tehdaspäällikkö Jari Väkeväinen puh. 040 727 4887jari.vakevainen@versowood.fi

Hankasalmi: tehdaspäällikkö Jukka Toiviainen puh. 0400 841 062, jukka.toiviainen@versowood.fi

Otava: tehdaspäällikkö Tuomo Leskinen puh. 044 7917 165, tuomo.leskinen@versowood.fi

Riihimäki: tehdaspäällikkö Veli-Matti Räsänen puh. 040 1677 953, veli-matti.rasanen@versowood.fi

 

Tunnetko jo meidät?

Versowood on Suomen suurin mekaanista puunjalostusta harjoittava perheyritys, joka on tehnyt luotettavaa puukauppaa jo vuodesta 1946. Olemme tärkeä maakunnallinen työnantaja ja vientitulojen tuoja, jonka verojalanjälki on suuri. Liikevaihtomme on noin 400 M€ ja työllistämme kahdellatoista paikkakunnalla lähes 800 henkilöä.

Valmistamme raakapuusta sahatavaran ohella erilaisia puunjatkojalosteita: höylättyjä, kyllästettyjä, lujuuslajiteltuja, sormijatkettuja ja maalattuja puutuotteita, liimapuuta, puusiltoja, meluaitoja, puhelin- ja sähköpylväitä, puupellettejä sekä erilaisia puupakkauksia.