Oletko etsimämme ammattilainen?

Tehtävänäsi on osallistua puun ostoon seuraavilla hankinta-alueilla:

  • Puumala, Anttola, Sulkava, Ruokolahti
  • Kotka, Hamina alue

Koulutukseltasi olet metsätalousinsinööri tai muun vastaavan metsäalan koulutuksen käynyt. Aiempi työkokemuksesi puunhankinnan parissa on suureksi eduksi. Luonteeltasi olet työtä pelkäämätön, muuttuviin tilanteisiin nopeasti sopeutuva ja olet valmis tarttumaan koviinkin haasteisiin.

Henkilönä olet ahkera, luotettava, yhteistyökykyinen ja viihdyt perinteisessä metsämiesporukassa, sekä omaat hyvät taidot hyödyntää nykyaikaista tekniikkaa.

metsäosasto-työpaikkakuva.png

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksella 7.6.2019 mennessä osoitteeseen: jussi.torpo@versowood.fi tai täytä hakemus nettisivuillamme www.versowood.fi

 

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Metsäjohtaja Jussi Torpo puh. 0500-339 277

 

Tunnetko jo meidät?

Versowood on Suomen suurin mekaanista puunjalostusta harjoittava perheyritys, joka on tehnyt luotettavaa puukauppaa jo vuodesta 1946. Olemme tärkeä maakunnallinen työnantaja ja vientitulojen tuoja, jonka verojalanjälki on suuri. Liikevaihtomme on noin 400 M€ ja työllistämme kahdellatoista paikkakunnalla lähes 800 henkilöä. Hankimme vuosittain 3,5 miljoonaa m3 raakapuuta.

Valmistamme raakapuusta sahatavaran ohella erilaisia puunjatkojalosteita: höylättyjä, kyllästettyjä, lujuuslajiteltuja, sormijatkettuja ja maalattuja puutuotteita, liimapuuta, puusiltoja, meluaitoja, puhelin- ja sähköpylväitä, puupellettejä sekä erilaisia puupakkauksia.