Oletko etsimämme ammattilainen?

Tehtävät edellyttävät soveltuvaa koulutusta. Odotamme sinulta kykyä huolehtia itsenäisesti sähkö- ja automaatiolaitteiden tai mekaanisten laitteiden vianhausta, korjaus-, sekä ennakkohuoltotehtävistä. Toimintatavoiltasi olet oma-aloitteinen, tarkka ja yhteistyökykyinen. Toivomme sinulla olevan kokemusta vastaavista tehtävistä teollisuudessa, reipasta työasennetta ja kyky oppia uutta.

Versowood Riihimäki.png

Tarjoamme vakituisen, turvallisen ja luotettavan työpaikan, kilpailukykyisen palkan sekä mukavan työyhteisön.Työ alkaa sopimuksen mukaan, työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.


Kiinnostuitko?

Hae näihin tehtäviin nettisivujemme kautta 30.9.2020 mennessä. 


Lisätietoa tehtävistä antavat:

Kunnossapitopäällikkö Jukka Haakana p. 050 359 3998

Sähkökunnossapitopäällikkö Simo Oksanen p. 050 576 3252

Tunnetko jo meidät?

Versowood on Suomen suurin mekaanista puunjalostusta harjoittava perheyritys, joka on tehnyt luotettavaa puukauppaa jo vuodesta 1946. Olemme tärkeä maakunnallinen työnantaja ja vientitulojen tuoja, jonka verojalanjälki on suuri. Liikevaihtomme on noin 400 M€ ja työllistämme kahdellatoista paikkakunnalla lähes 800 henkilöä.

Valmistamme raakapuusta sahatavaran ohella erilaisia puunjatkojalosteita: höylättyjä, kyllästettyjä, lujuuslajiteltuja, sormijatkettuja ja maalattuja puutuotteita, liimapuuta, puusiltoja, meluaitoja, puhelin- ja sähköpylväitä, puupellettejä sekä erilaisia puupakkauksia.