Etsimme joukkoomme YMPÄRISTÖ- JA ENERGIAPÄÄLLIKKÖÄ – oletko etsimämme ammattilainen?

 

Ympäristö- ja energiapäällikkönä vastaat konsernin eri yksiköiden energia-, ympäristö- ja laatuasioista. Tehtäviisi kuuluvat mm:

  • vastuu ympäristölupahakemuksista ja –raportoinneista sekä yhteydenpito ympäristöviranomaisiin

  • energia ja ympäristöasioiden sekä puun alkuperäketjun hallintajärjestelmien (PEFC CoC ja FSC CoC) kokonaisvaltainen johtaminen ja kehittäminen

  • vastuualueesi prosessien toteutumisen valvonta, raportointi ja tilastointi

Ympäristö- ja energiapäällikkö.JPG
Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Tässä tehtävässä tarvitset kykyä kehittää toimintaa jatkuvan parantamisen tavoitteen mukaisesti sekä hyviä yhteistyötaitoja, kun toimit Versowoodin eri sidosryhmien kanssa. Aiempi kokemus teollisuuden ympäristö- ja/tai energia-asioiden hoidosta katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme laajan kirjon erilaisia mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä kotimaisessa perheyhtiössä. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja meille henkilöstön hyvinvointi ja viihtyvyys ovat kunnia-asioita, mistä kielii myös pitkät työsuhteet.

 

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 24.1.2019 mennessä osoitteeseen: riikka.yli-leskijarvi@versowood.fi tai täytä hakemus nettisivuillamme.

 

Kysyttävää?

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Henkilöstöjohtaja Riikka Yli-Leskijärvi,

riikka.yli-leskijarvi@versowood.fi; puh. 040-674 7711

 

Toimitusjohtaja Ville Kopra,

ville.kopra@versowood.fi; puh. 0500-235701