Oletko etsimämme ammattilainen?

Tehtävänäsi on hoitaa myynti-ja ostoreskontrat sekä lisäksi hoidat kirjanpidon ja hallinnon avustavia tehtäviä. Valittavalla henkilöllä odotamme olevan kokemusta vastaavista taloushallinnon tehtävistä ja hallitset reskontratoiminnot hyvin. Taloushallinnon järjestelmät ovat sinulle tuttuja, kuten myös muu tietotekninen osaaminen. Valittavalla henkilöllä on kaupallinen koulutus.

Vie reskontranhoitaja yläpalkki.png

Toimintatavoiltasi olet oma-aloitteinen, tarkka, joustava ja hallitset tiimityöskentelyntaidon. Lisäksi haluat oppia uutta, kehittää työympäristöäsi ja liukuva työaika sopii arkeesi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn mielenkiintoisella toimialalla, viihtyisän työympäristön ja paikan osana 8 hengen talousosastoa.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksella pikaisesti, kuitenkin viimeistään 10.6.2019 mennessä osoitteeseen:

esa.yli-maunula@versowood.fi tai täytä hakemus nettisivuillamme www.versowood.fi

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Talousjohtaja Esa Yli-Maunula puh. 040 555 9870

27.5. klo 13-14

3.6. klo 11-12 ja

5.6. klo 10-11

 

Tunnetko jo meidät?

Versowood on Suomen suurin mekaanista puunjalostusta harjoittava perheyritys, joka on tehnyt luotettavaa puukauppaa jo vuodesta 1946. Olemme tärkeä maakunnallinen työnantaja ja vientitulojen tuoja, jonka verojalanjälki on suuri. Liikevaihtomme on noin 400 M€ ja työllistämme kahdellatoista paikkakunnalla lähes 800 henkilöä. Hankimme vuosittain 3,5 miljoonaa m3 raakapuuta.

Valmistamme raakapuusta sahatavaran ohella erilaisia puunjatkojalosteita: höylättyjä, kyllästettyjä, lujuuslajiteltuja, sormijatkettuja ja maalattuja puutuotteita, liimapuuta, puusiltoja, meluaitoja, puhelin- ja sähköpylväitä, puupellettejä sekä erilaisia puupakkauksia.