Poikkeustilanteesta huolimatta tavoitat meidät normaaliin tapaan puhelimitse tai sähköpostitse. Tapaamiset hoidamme toistaiseksi etäyhteyden kautta video-tapaamisina. Asiointi kanssamme on turvallista, joustavaa ja nopeaa. Verkkosivujemme kautta löydät tietoa tuotteistamme sekä työntekijöidemme yhteystiedot.

Puukauppa ja tuotanto

Teemme puukauppaa normaaliin tapaan ja tuotantomme on käynnissä kaikissa yksiköissämme. Työntekijämme tekevät töitä joko paikan päällä omassa yksikössään, tai etänä kodista käsin. Ulospäin toimintamme sujuu kuten ennenkin ja työt tehdään, huomioiden turvallisuus ja terveys.

Tavoitat meidät puukauppaan liittyvissä asioissa normaalisti joko suoraan oman alueesi metsäasiantuntijan tai kotisivujemme kautta puhelimitse  010 8425 100 tai sähköpostitse puukaupoille@versowood.fi.

Tutustu myös Versotili talletukseen ja laita puukauppa rahasi versomaan. 

Tilaus- ja toimitus

Meillä on tuotteita hyvin varastossa ja rahti- ja tavaraliikenne kulkevat tällä hetkellä pääosin normaalisti. Ole yhteydessä myyntiimme, autamme sinua mielellämme. Yhteystietoja löydät kotisivuiltamme  tai voit soittaa keskukseemme 010 8425 100, josta puhelusi yhdistetään oikealle henkilölle.

Kasperi-jää-luontokuva-logolla-web.png

Pidetään huolta hyvinvoinnista 

Perheyhtiönä meille on ensiarvoisen tärkeää varmistaa, niin oman henkilökuntamme, asiakkaiden kuin muidenkin sidosryhmien terveys. Noudatamme viranomaisten antamia ohjeita ja seuraamme tilannetta aktiivisesti ja toimimme niiden mukaisesti. Perheyrityksenä pystymme reagoimaan hyvin nopeasti ja joustavasti, aina tilanteen vaatimalla tavalla. Ihmisten hyvinvointiin vaikuttavat terveyden lisäksi myös toimeentulo. Siksi on tärkeää pitää sahanterät pyörimässä ja tuotanto käynnissä. Pyrimme siihen, että tässä poikkeustilanteessa työt sekä sahoillamme, että metsissä jatkuvat mahdollisimman normaalisti.

Jos sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä meihin 010 8425 100.

Pidäthän huolta myös omasta ja läheistesi terveydestä ja jaksamisesta. Noudata viranomaisten ohjeita ja muista, että oma lähimetsä on oiva paikka rauhoittaa mieltä. Voit jakaa omia luontokokemuksiasi kanssamme Versowoodin Facebook sivuilla tai Instagramissa #lähimetsä.

Yhdessä tästäkin selvitään.

Toivoo: Versowoodin väki