Haemme Otavan sahaukseen tuotannon esimiestä. Tehtävässä tulet esimiehenä perehtymään koko sahausprosessiin, alkaen tasaamon tuotantoon perehtymisestä. Hae pikaisesti, kuitenkin viimeistään 31.3.2022 mennessä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, vakituisen työn kansainvälisessä ja vakaasti kasvavassa yrityksessä sekä viihtyisän työympäristön mukavassa työyhteisössä. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti mutta on myös mahdollista aloittaa välittömästi. Tehtaamme sijaitsee Mikkelin läheisyydessä, viehättävän Otavan kylän tuntumassa.

Hakeminen on helppoa, täytä sähköinen hakemus kotisivuillamme.

Tuotannon-esimies,-Otava-web.png

Osaaminen

Tehtävissä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta sekä mielellään aiempaa kokemusta vastaavista tuotannon esimies- tai kehitystehtävistä. Arvostamme etenkin mekaanisen metsäteollisuuden prosessin tuntemusta mutta kokemus tuotantoprosessin esimies- tai kehitystehtävästä muussa teollisuudessa, yhdessä hyvän asenteen kanssa luetaan eduksi.

Toimintatavaltasi olet systemaattinen ja sinnikäs, mutta samalla joustava, jotta sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Olet valmis tarttumaan koviinkin haasteisiin ja motivoidut tavoitteiden saavuttamisesta. Esimiehenä ja ihmisenä olet jämäkkä ja yhteistyökykyinen.

Vastuut

Vastaat tuotannon tavoitteiden saavuttamisesta ja henkilöstön turvallisuudesta. Omalla toiminnallasi kehität prosessin sujuvuutta ja toimintaa osastojen välillä. Myös tiedonvälittäminen ja kuljettaminen on sinulle luontaista. 

Lisätietoja tehtävästä antaa: tehdaspäällikkö Tuomo Leskinen sähköpostitse: tuomo.leskinen@versowood.fi

Tehdasasetuksena hyvä henki.

pystylogo.png