Haemme Tuotantopäällikköä Muurlan kuormalavatehtaalle. 

Tuotantopäällikkö johtaa Muurlan kuormalavatehtaan tuotantoa. Valittava henkilö työskentelee kuormalavatuotannon ammattilaisten päällikkönä Muurlassa ja vastaa osaltaan koko tuotannon sujuvuudesta ja kehittämisestä. Tehdas on yksi Suomen suurimmista kuormalavatehtaista ja joukkoomme kaivataan leader-henkistä prosessijohtamisen osaajaa. Yhteistyössä kollegoiden ja tiimin kanssa varmistat tuotannon sujuvuuden.

2017_08_08_op_versowood_0607.jpg

Etsimme haasteita pelkäämätöntä avointa henkilöä, joka hallitsee sekä järjestelmien käyttämisen, että henkilöstöjohtamisen. Tarjoamme sinulle vakituisen, turvallisen ja luotettavan työpaikan, kilpailukykyisen palkan sekä mukavan työyhteisön kehittyvässä ja kasvavassa yhtiössä. Lue lisää avoinna olevasta paikasta ja täytä sähköinen hakemukssemme pikaisesti kuitenkin 4.7.2021 menessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa puupakkausliiketoiminnan Tuotantojohtaja Janne Hannola puhelin 0400 790 597.

 

Tunnetko jo meidät?

Versowoodilla teemme luotettavaa puukauppaa ja valmistamme monipuolisesti tuotteita kotimaisesta puusta. Perheyrityksenä toimintamme on tehokasta ja ketteräliikkeistä. Valmistamme erilaisia sahatavaran jatkojalosteita, kuten: höylättyjä ja kyllästettyjä tuotteita, liimapuutuotteita ja -rakenteita, puhelin- ja sähköpylväitä, puusiltoja, meluaitoja, erilaisia puupakkauksia, pellettejä sekä tuotamme metsäenergiaa.

Liikevaihtomme on noin 450M€ ja työllistämme 12 paikkakunnalla noin 800 henkilöä. Olemme työnantaja, joka tarjoaa laajan kirjon erilaisia mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssä. Laaja tuotevalikoimamme yhdessä luotettavan puukaupan kanssa tekevät Versowoodista monipuolisen työnantajan ja kehittyvän puunjalostusyhtiön.

PUULLA ON SYYNSÄ.

henkilökuva_Versowood_logo.png