Tee puukaupat viimeistään maaliskuussa – saat lahjaksi Metsälehden

Oletko harkinnut puukauppojen tekemistä? Nyt ne kannattaa tehdä! Saat puukauppojen kunniaksi Metsälehti Digin käyttöoikeuden vuodeksi. Voit hyödyntää monipuoliset sisällöt ja perehtyä metsänhoitoon ja -omistamiseen sinulle sopivaan aikaan.

Pääset alkuun puukaupoissa oman alueesi metsäasiantuntijan avulla. Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella niin jutellaan lisää!

Tilatietojen avulla ja kertomiesi toiveiden perusteella metsäasiantuntijamme tekee ehdotuksen hakkuun toteutuksesta. Metsäkäynnin jälkeen saat kirjallisen tarjouksen ja puukaupan hinta-arvion. Kun pääsette puukaupoista sopimukseen, saat metsäasiantuntijalta Metsälehti Digin aktivointikoodin.

metsälehti-logo.png

Metsälehti Digi vuodeksi – arvo yli 140 euroa

Metsälehti Digissä voit lukea verkkolehteä ja näköislehteä, selata lehtiarkistoa ja keskustella muiden metsänhoidosta kiinnostuneiden kanssa. Käytettävissäsi on myös metsänomistajalle hyödyllisiä työkaluja.

Saat Versowoodin metsäasiantuntijalta kampanjakoodin, jolla voit aktivoida Metsälehti Digin tilauksen 31.3.2024 mennessä.

Pyydä tarjous puukaupasta
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen

Kampanjan ehdot

Kampanja-aika 15.11.2023-15.3.2024. Metsälehti Digin tilausjakso on 12 kk ja sen arvo on 142,80 €. Lahjan saamisen edellytyksenä on puukauppasopimus Versowoodin metsäasiantuntijan kanssa. Lahjatilaus tulee aktivoida 31.3.2024 mennessä.