Uusia kykyjä, innovatiivisuutta ja monipuolisia mahdollisuuksia Versowoodilla

Etsimme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia kehittää tuotteitamme ja liiketoimintaamme aina puukaupoista sahatavaratuotantoon. Olemme kiinnostuneita uusista kyvyistä ja näkökulmista. Aktiivinen toimintamme ja innovatiivisuuden vaaliminen pitävät meidät ketteräliikkeisenä puunjalostusyhtiönä.

Lähes 800 työntekijää ympäri Suomen

Työllistämme Versowoodilla lähes 800 henkilöä puukaupan ja sahatavaran sekä sen jatkojalosteiden eri työtehtävissä ympäri Suomea. Olemme työnantaja, joka tarjoaa laajan kirjon erilaisia mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssä. Laaja tuotevalikoimamme yhdessä luotettavan puukaupan kanssa tekevät Versowoodista monipuolisen työnantajan ja kehittyvän puunjalostusyhtiön.

Henkilöstömme koostuu sekä tuotannon työntekijöistä, myyntihenkilöstöstä, suunnittelijoista että toimihenkilöistä. Etsimme säännöllisesti uusia tekijöitä ammattitaitoiseen joukkoomme. Klikkaa  ”Hae meille töihin” -kuvaketta ja pääset näkemään kaikki avoimet työpaikat sekä jättämään sähköisen hakemuksen.

Kesän 2021 kesätyöpaikat on julkaistu, käy katsomassa avoimet paikat ja hae itsellesi sopivaa kesätyötä. Klikkaa HAE MEILLE TÖIHIN ja pääset kesätyöpaikka listaukseen.

Nähdään kesällä!

Hae meille töihin

Töihin Versowoodille