Uusia kykyjä, innovatiivisuutta ja monipuolisia mahdollisuuksia Versowoodilla

Etsimme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia kehittää tuotteitamme ja liiketoimintaamme aina puukaupoista sahatavaratuotantoon. Olemme kiinnostuneita uusista kyvyistä ja näkökulmista. Aktiivinen toimintamme ja innovatiivisuuden vaaliminen pitävät meidät ketteräliikkeisenä puunjalostusyhtiönä.

rekry slogan 1.png

Lähes 800 työntekijää ympäri Suomen

Työllistämme Versowoodilla lähes 800 henkilöä puukaupan ja sahatavaran sekä sen jatkojalosteiden eri työtehtävissä ympäri Suomea. Olemme työnantaja, joka tarjoaa laajan kirjon erilaisia mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssä. Laaja tuotevalikoimamme yhdessä luotettavan puukaupan kanssa tekevät Versowoodista monipuolisen työnantajan ja kehittyvän puunjalostusyhtiön.

rekry slogan 6.png

Henkilöstömme koostuu sekä tuotannon työntekijöistä, myyntihenkilöstöstä, suunnittelijoista että toimihenkilöistä.
Etsimme säännöllisesti uusia tekijöitä ammattitaitoiseen joukkoomme. 

Avoimet työpaikat Versowoodilla 

Klikkaa  ”Katso avoimet työpaikat” -painiketta ja pääset näkemään kaikki avoimet työpaikat sekä jättämään sähköisen hakemuksen.

Katso avoimet työpaikat

rekry slogan 4.png

Versowoodilla sinua arvostetaan

Meillä Versowoodilla yritysarvot näkyvät joka päivä, meidän kaikkien tekemisessä. Tavassa millä kohtaamme toisemme, tavassa miten teemme työtämme, tavassa millä puhumme. Arvot yhdistävät meitä ja tekevät meistä Versowoodilaisen. Meillä on kivaa ja turvallista tehdä töitä, sillä me - VÄLITÄMME. ROHKENEMME. JOHDAMME

01_arvotaulut_some_vaaka_1920x1080.png

VÄLITÄMME

Olemme ylpeitä suomalaisista juuristamme ja meistä. Arvostamme toisiamme, asiakkaitamme ja kumppaneitamme. Kuuntelemme ja autamme. Vaalimme vastuullisuutta, turvallisuutta ja tasa-arvoa.

02_arvotaulut_some_vaaka_1920x1080.png

ROHKENEMME

Muutumme muuttuvan maailman mukana. Uskallamme uudistaa ja uusiutua. Otamme vastuuta, kokeilemme ja kehitymme. Meillä on kunnianhimoinen suunta, jota kohti rohkeasti kuljemme.

03_arvotaulut_some_vaaka_1920x1080.png

JOHDAMME

Katsomme eteenpäin, ennakoimme ja näytämme esimerkkiä. Toimimme tavoitteiden ja pelisääntöjen mukaisesti, tehokkaasti ja pitkäjänteisesti. Lupaamme rohkeasti ja pidämme lupauksemme – niin toisillemme kuin asiakkaillemme.