Tervetuloa töihin Versowoodille

Oletko ahkera, aikaansaava ja yhteistyökykyinen tekijämies tai -nainen? Rakastatko merkityksellistä työtä ja kivaa työilmapiiriä? Loistavaa. Tule töihin meille!

Me Versowoodilla teemme puusta tulevaisuutta. Olemme 100% kotimainen perheyritys ja metsäalan tiennäyttäjä, jonka tehdasasetuksena on hyvä boogie. Uskomme intohimoiseen elämänasenteeseen, onnellisiin työntekijöihin, tyytyväisiin asiakkaisiin ja kestävään huomiseen.

Ole osa metsän tarinaa ja tule meille kesätöihin!

Kesätyöhaku on päättynyt ja käymme parhaillaan läpi hakemuksia.  Kiitämme kaikkia hakijoita ja ilmoitamme  mahdollisimman pian päätöksemme. Hyvää kevättä!

Kun tulet töihin meille, lupaamme sinulle:

  1. Turvallisen ja vakituisen työn
  2. Mukavan toimeentulon
  3. Mahtavat työkaverit
  4. Varmat työllisyysnäkymät
  5. Mielenkiintoisia työtehtäviä ja urakehitysmahdollisuuksia
  6. Työssä oppimisen
  7. Toimivan työterveyshuollon
  8. Tuemme työssäjaksamista mm. Smartumin avulla
  9. Mahdollisuuden kehittää omaa työtäsi, esim. aloitejärjestelmän kautta

Kuulostaako hyvältä? Niin meistäkin. Tutustu avoimiin paikkoihin ja hae nyt!

Avoimet työpaikat 

Tutustu avoimiin paikkoihin ylläolevien linkkien kautta.  Hakemus aukeaa erilliselle välilehdelle.

Versowood rekrytointi

Millaista on olla Versowoodilla töissä?

Tehdasasetuksena hyvä boogie. Millaista on sähköasentajan työt meillä Versowoodilla ja millaisia ihmisiä meillä on töissä? Katso video niin tiedät ja hae meille töihin.

Millaista työtä Arto tekee puupakkaustuotannossa Versowoodilla? Hae Arton työkaveriksi, koska meillä on tehdasasetuksena hyvä boogie.

Hae Sarin työkaveriksi Versowoodin pääkonttorille toimihenkilötehtäviin. Katso Sarin video, millaista työtä hän tekee ja miten päätyi meille töihin.

Millaisia töitä Versowoodin pääkonttorilla Vierumäellä tehdään? Miten nuori vastavalmistunut pääsee oman alan töihin? Katso video  niin tiedät.

Millaista työtä sahalla tehdään? Tarvitaanko siihen aina koulutus vai voisiko vaihtaa alaa helpommin? Katso Ossin video, miten hän päätyi Versowoodille töihin  ja hae Ossin työkaveriksi.


Huominen kasvaa metsästä

Versowood on Suomen suurin yksityinen sahatavaran tuottaja ja jalostaja, joka luo puun takaa tulevia ratkaisuja 75 vuoden kokemuksella. Työllistämme noin 900 henkeä 13 paikkakunnalla ja liikevaihtomme on lähes 650 miljoona euroa. Kotimaisena perheyrityksenä teemme työtä sydämellä, tinkimättömästi ja viimeisen päälle.

Tarjoamme laajan kirjon mielenkiintoisia työtehtäviä tehdastöistä toimihenkilötehtäviin sekä monipuoliset mahdollisuudet oppia ja kehittyä työssä. Kaiken toimintamme peruskulmakiviä ovat toimitusvarmuus, laatu, kustannustehokkuus, logistiikka sekä asiakaslähtöisyys. Kunnia-asiamme on tarjota asiakkaille palvelua ja ratkaisuja, joita halutaan suositella eteenpäin.

Olemme joukko suomalaisia huippuammattilaisia, visiönäärejä, insinöörejä ja asiantuntijoita, jotka tekevät sitä, mitä rakastavat ja uskovat siihen, mitä tekevät. Missiomme on luoda puuratkaisuja, jotka muuttavat maailmaa.


Teemme töitä parhaista syistä

Välitämme – Kuuntelemme työntekijöitämme ja kehitämme työarkea sen pohjalta. Arvostamme toisiamme, keskustelemme ja autamme. Pidämme huolen työturvallisuudesta ja annamme jokaiselle opastuksen ja oikeat työkalut työn tekemiseen. Palkitsemme onnistumisista.

Rohkenemme – Meillä on kunnianhimoinen suunta, jota kohti rohkeasti kuljemme. Uskallamme investoida ja kokeilla uutta. Otamme vastuuta, uudistamme ja uusiudumme. Toimimme huomisvetoisesti, jatkuvasti kehittyen ja kehittäen.

Johdamme – Katsomme eteenpäin, ennakoimme ja näytämme esimerkkiä. Vaalimme aktiivisuutta, rehellisyyttä ja tiimipeliä. Asetamme yhdessä tavoitteita ja kuljemme niitä kohti tehokkaasti, pitkäjänteisesti ja yhteisten pelisääntöjen mukaisesti.