Osallistumme Tampereella järjestettäville Alihankinta messuille. Esittelemme osastollamme puupakkaustuotteitamme ja palveluitamme sekä tapaamme teitä nykyisiä asiakkaita että luomme suhteita uusiin mahdollisiin asiakkaisiin.

Osastomme on D-hallissa D336. Tule tapaamaan meitä ja kartoitetaan yhdessä pakkaustarpeitasi. Valmistamme vuosittain noin 5 miljoonaa kuormalavaa, kaapelikelaa sekä erilaisia puupakkauksia sekä kotimaan valmistavan teollisuuden tarpeisiin että vientiin.

Olemme_osastolla_hd_Alihankinta_2023_5618.png

Tästä pääset tutustumaan tuotteisiimme jo etukäteen ja pakkausesitteen voit ladata tästä. Maksuton sisäänpääsy, kun rekisteröidyt ennakkoon sähköisen asiakaskutsun kautta ja tulostat lipun. Nähdään Tampereella syyskuussa.

Puupakkaukset kaikkiin tarpeisiin – Pohjois-Euroopan suurimmalta lava- ja puupakkausvalmistajalta

Versowood-horizontal-rgb-colour.png

Messut pidetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 26. – 28.9.2023 välisenä aikana. Messujen teemana on ajankohtainen Globally Local. Näkökulmissa syvennytään paikalliseen osaamiseen ja tuotantoon, maailmalaajuisiin yhteyksiin ja teollisuuteen sekä ennen kaikkea alan ihmisiin, teknologiaan ja tulevaisuuteen.

Alihankinta messut esittelee metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuutta, teollisuuden ICT-ratkaisuja sekä näiden alojen suunnittelua ja konsultointia. Tapahtuma kokoaa vuosittain yli tuhat näytteilleasettajaa useasta maasta sekä tuhansia messuvieraita. Tampereen Messut -konserni järjestää tapahtuman yhteistyössä Teknologiateollisuus ry:n, Kumiteollisuus ry:n, LOGY ry:n ja Muoviteollisuus ry:n kanssa. Tapahtuma on toteutettu Tampereella vuodesta 1988 lähtien.

Alihankinta_web_vaaka_red_5600 (1).png

Lue lisää Tampereen messujen messutiedotteesta. Read more of Trade Fair Press Release.

AH23_meet_us_in_tampere_linkedin_fb_5621.png