Valmistamme vuosittain noin 3,7 miljoonaa kuormalavaa automatisoiduilla linjoilla Versowoodin omien sahojen tuottamista raaka-aineista. Tuotantolinjamme ovat tehokaita ja moderneja. Valmistamme lavoja viidessä yksikössä Suomessa ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme luotettavasti ja joustavasti.

2017_08_08_op_versowood_0816.jpg

Laaja tuotevalikoima

Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. standardimittaiset EUR- ja FIN-lavat, räätälöidyt asiakasmittojen mukaan valmistetut lavat, sekä lavakaulukset, kannet ja pakkauspuutavara.  Lue lisää kuormalava valikoimastamme ja varastopalveluistamme.  

 

Ympäristö ja laatu

Kuormalavojen tuotannossa, myynnissä ja palvelutoiminnoissa on käytössä ISO 14001 -sertifikaatti ja ne valmistetaan ISPM 15 -standardin mukaisesta sahatavarasta. Puu on kestävä, ympäristöystävällinen, kierrätettävä ja uusiutuva luonnonmateriaali. Kierrosta palautuvat lavat lajitellaan, korjataan tai hävitetään asianmukaisesti. Puu on luonnollinen hiilivarasto. Kuutio puuta sitoo noin 715 kiloa hiilidioksidia.

Drum_Versowood_hiilijalanjalki_logo_fin.png

Tunnetko sinä jo meidät?

Versowood on perustettu 1946 ja olemme tänään Suomen suurin yksityinen puunjalostuskonserni ja merkittävin puupakkausvalmistaja. Liikevaihtomme on noin 400 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 800 henkeä 12 paikkakunnalla Suomessa. Viemme tuotteitamme yli 50 eri maahan ja olemme tunnettuja kaikilla mantereilla.  Katso tästä yritysvideomme.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tommi.rask@versowood.fi ja eerik.siiriainen@versowood.fi

2017_08_08_op_versowood_0160.jpg

Versowood, lavatoimittajasi, kun arvostat laatua ja toimitusvarmuutta.