Versowood-Konsernin taloushallintoon Vierumäelle

 

Tehtäviisi kuuluvat sisäinen laskenta, raportointi, sisäisen laskennan kehittäminen, liiketoiminnan tuloksen analysointi, vaihto-omaisuuden oikeellisuuden varmistaminen, budjetointi ja budjetoinnin toimintamallien kehittäminen.

Odotamme vähintään 5 vuoden kokemusta vaativista laskentatoimen tehtävistä, raportoinnista ja taloushallinnon järjestelmistä sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Toimintatavoiltasi olet tarkka ja analyyttinen ja työskentelytapasi on tehokas sekä joustava. Sahatoimialan tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen toimenkuvan sekä mahdollisuuden kehittää taloushallinnon prosesseja lähellä liiketoimintaa. Toimit konsernissa tärkeässä roolissa ja raportoit tehtävässäsi talousjohtajalle. 

FC S.png

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 2.12.2019 mennessä osoitteeseen: esa.yli-maunula@versowood.fi tai täytä hakemus nettisivuillamme.

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Talousjohtaja Esa Yli-Maunula puh. 040 555 9870

14.11. klo 9:00 -11.00

21.11. klo 9.00 – 11.00

Tunnetko jo meidät?

Versowood on Suomen suurin mekaanista puunjalostusta harjoittava perheyritys, joka on tehnyt luotettavaa puukauppaa jo vuodesta 1946. Olemme tärkeä maakunnallinen työnantaja ja vientitulojen tuoja, jonka verojalanjälki on suuri. Liikevaihtomme on noin 400 M€ ja työllistämme kahdellatoista paikkakunnalla lähes 800 henkilöä. Hankimme vuosittain 3,5 miljoonaa m3 raakapuuta.

Valmistamme raakapuusta sahatavaran ohella erilaisia puunjatkojalosteita: höylättyjä, kyllästettyjä, lujuuslajiteltuja, sormijatkettuja ja maalattuja puutuotteita, liimapuuta, puusiltoja, meluaitoja, puhelin- ja sähköpylväitä, puupellettejä sekä erilaisia puupakkauksia.