Oletko etsimämme ammattilainen?

Laitosmiehenä tehtäviisi kuuluu Otavan sahatavaratuotannon mekaanisen kunnossapidon tehtävät ja käyntivarmuudesta huolehtiminen. Tehtävässä menestyminen edellyttää metallialan koulutusta, aiempaa kokemusta kunnossapito tehtävistä tai muuta metallialan työkokemusta. Koneistus, hydrauliikka- ja pneumatiikkataidot katsotaan eduksi.

Toivomme, että olet toimintatavoiltasi työtä pelkäämätön ja muuttuviin tilanteisiin sopeutuva sekä sinulla on positiivinen ja reipas asenne työhön. Työ on 3-vuorotyötä.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksella 12.4.2019 mennessä osoitteeseen: tuomo.leskinen@versowood.fi tai täytä hakemus nettisivuillamme.

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Tuomo Leskinen, tehdaspäällikkö, Otava tuomo.leskinen@versowood.fi

Versowood on Suomen suurin mekaanista puunjalostusta harjoittava perheyritys, joka on tehnyt luotettavaa puukauppaa jo vuodesta 1946. Olemme tärkeä maakunnallinen työnantaja ja vientitulojen tuoja, jonka verojalanjälki on suuri. Liikevaihtomme on noin 400 M€ ja työllistämme kahdellatoista paikkakunnalla lähes 800 henkilöä.

Valmistamme raakapuusta sahatavaran ohella erilaisia puunjatkojalosteita: höylättyjä, kyllästettyjä, lujuuslajiteltuja, sormijatkettuja ja maalattuja puutuotteita, liimapuuta, puusiltoja, meluaitoja, puhelin- ja sähköpylväitä, puupellettejä sekä erilaisia puupakkauksia.

Laitosmies Otava 12.4.2019.png