Oletko etsimämme ammattilainen?

Lähetyksen esimiehenä tehtäviisi kuuluvat päivittäiset kuljetustilaukset, ohjaat toiminnallasi kuljetusvälineiden täyttöasteiden kehitystä ja koordinoit kentällä tehtäviä lähetystoimia. Toimit tiiviinä osana tilaus- toimitusketjua. Valittavalla henkilöllä odotamme olevan vähintään ammattikorkeakoulutasoinen koulutus, hyvät tietotekniset taidot sekä hyvä englanninkielen taito. Lisäksi arvostamme kokemusta vastaavista työtehtävistä, ymmärrystä sahatuotannon prosesseista ja myynnistä.

Toimintatavoiltasi olet oma-aloitteinen, tarkka ja hallitset tiimityöskentelyntaidon. Lisäksi haluat oppia uutta ja kehittää työtäsi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn kansainvälisessä ja vakaasti kasvavassa yrityksessä sekä viihtyisän työympäristön mukavassa työyhteisössä. Työ on mahdollista aloittaa välittömästi.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksella viimeistään 30.11.2019 mennessä, mutta paikka täytetään heti kun oikea henkilö löytyy. Laitathan hakemuksesi pian osoitteeseen: sami.heikkinen@versowood.fi tai täytä hakemus nettisivuillamme www.versowood.fi

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Sami Heikkinen, logistiikkapäällikkö klo 16 jälkeen numerosta 0400 85 77 48 tai sami.heikkinen@versowood.fi

Tunnetko jo meidät?

Versowood on Suomen suurin mekaanista puunjalostusta harjoittava perheyritys, joka on tehnyt luotettavaa puukauppaa jo vuodesta 1946. Olemme tärkeä maakunnallinen työnantaja ja vientitulojen tuoja, jonka verojalanjälki on suuri. Liikevaihtomme on noin 400 M€ ja työllistämme kahdellatoista paikkakunnalla lähes 800 henkilöä.

Valmistamme raakapuusta sahatavaran ohella erilaisia puunjatkojalosteita: höylättyjä, kyllästettyjä, lujuuslajiteltuja, sormijatkettuja ja maalattuja puutuotteita, liimapuuta, puusiltoja, meluaitoja, puhelin- ja sähköpylväitä, puupellettejä sekä erilaisia puupakkauksia.