Oletko etsimämme ammattilainen?

Laitosmiehenä tehtäviisi kuuluu Riihimäen sahatavaratuotannon mekaanisen kunnossapidon tehtävät ja käyntivarmuudesta huolehtiminen. Tehtävässä menestyminen edellyttää metallialan koulutusta, aiempaa kokemusta kunnossapito tehtävistä tai muuta metallialan työkokemusta. Koneistus, hitsaustyö pätevyys, hydrauliikka- ja pneumatiikkataidot katsotaan eduksi.

Toivomme, että olet toimintatavoiltasi työtä pelkäämätön ja muuttuviin tilanteisiin sopeutuva sekä sinulla on positiivinen ja reipas asenne työhön. Työ on mahdollista aloittaa välittömästi/sopimuksen mukaan. Työ on pääsääntöisesti kaksi- tai kolmivuorotyötä.

Vierumäki tuotantorekrynetti.JPG

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksella 24.5.2019 mennessä osoitteeseen: sami.kirvesoja@versowood.fi tai täytä hakemus nettisivuillamme www.versowood.fi

 

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Sami Kirvesoja, kunnossapitopäällikkö, Riihimäki puh. 0400 -594 092

 

Tunnetko jo meidät?

Versowood on Suomen suurin mekaanista puunjalostusta harjoittava perheyritys, joka on tehnyt luotettavaa puukauppaa jo vuodesta 1946. Olemme tärkeä maakunnallinen työnantaja ja vientitulojen tuoja, jonka verojalanjälki on suuri. Liikevaihtomme on noin 400 M€ ja työllistämme kahdellatoista paikkakunnalla lähes 800 henkilöä.

Valmistamme raakapuusta sahatavaran ohella erilaisia puunjatkojalosteita: höylättyjä, kyllästettyjä, lujuuslajiteltuja, sormijatkettuja ja maalattuja puutuotteita, liimapuuta, puusiltoja, meluaitoja, puhelin- ja sähköpylväitä, puupellettejä sekä erilaisia puupakkauksia.