Haemme palvelukseemme nyt: SAHATYÖNTEKIJÖITÄ Vierumäen tehtaalle vakituiseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen ja HÖYLÄRIÄ Riihimäen tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävänkuvaasi kuuluvat työt tuotantoprosessin eri vaiheissa. Odotamme sinulta hyvää työasennetta, yhteistyötaitoja, kykyä oppia uutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Aikaisempi työkokemus tuotannollisista töistä katsotaan eduksi. Mikäli kokemusta tuotantotehtävistä ei ole, koulutamme tehtävään alusta asti.Työ on vuorotyötä. Tarjoamme turvallisen ja luotettavan työpaikan sekä mukavan työyhteisön.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi 25.8.2020 mennessä kotisivujemme kautta.

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Sahaus  Jari Väkeväinen 040 727 4887 

Höyläys Ville Tapanainen 050 598 9617

 

Tunnetko jo meidät?

Versowood on Suomen suurin mekaanista puunjalostusta harjoittava perheyritys, joka on tehnyt luotettavaa puukauppaa jo vuodesta 1946. Olemme tärkeä maakunnallinen työnantaja ja vientitulojen tuoja, jonka verojalanjälki on suuri. Liikevaihtomme on noin 400 M€ ja työllistämme kahdellatoista paikkakunnalla lähes 800 henkilöä. Valmistamme raakapuusta sahatavaran ohella erilaisia puunjatkojalosteita: höylättyjä, kyllästettyjä, lujuuslajiteltuja, sormijatkettuja ja maalattuja puutuotteita, liimapuuta, puusiltoja, meluaitoja, puhelin- ja sähköpylväitä, puupellettejä sekä erilaisia puupakkauksia.