Haluatko osaksi kehittyvää ja modernia mekaanista metsäteollisuutta? Haemme joukkoomme useita innokkaita ja aktiivisia tekijöitä tuotantoon.

Tarjoamme

Tarjoamme  vakituisen, turvallisen ja luotettavan työpaikan sekä mukavan työyhteisön. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti mutta on myös mahdollista aloittaa välittömästi.

Kopio tiedostosta Katri_Lehtola_KEKSI_Versowood_Tehdas-2710.jpg

Osaaminen

Meillä työ opettaa tekijäänsä samoin koko työyhteisö. Arvostamme kovasti, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta prosessiteollisuudesta, mikäli kokemusta ei vielä ole kertynyt, mutta haluat oppia, opetamme tehtävät sinulle.

Vastuut

Vastuusi kasvaa yhdessä osaamisesi mukana. Tehtävässä olet osa tuotantotiimiä, yhdessä vastuullanne on varmistaa tuotannon sujuva toiminta, valvoa sahatavaran laatua ja huolehtia omasta ja työkaverin turvallisuudesta ja tuotantoympäristön siisteydestä. Työ on vuorotyötä.

Kiinnostuitko?

Hakeminen on helppoa, täytä sähköinen hakemus kotisivuillamme 31.3.2022 mennessä.

Versowood on Suomen suurin mekaanista puunjalostusta harjoittava perheyritys, joka on tehnyt luotettavaa puukauppaa jo vuodesta 1946. Liikevaihtomme on lähes 500 M€ ja työllistämme kahdellatoista paikkakunnalla noin 850 henkilöä. Olemme työnantaja, joka tarjoaa laajan kirjon erilaisia mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssä. Laaja tuotevalikoimamme yhdessä luotettavan puukaupan kanssa tekevät Versowoodista monipuolisen työnantajan ja kehittyvän puunjalostusyhtiön.

Lue meistä lisää: www.versowood.fi

Tehdasasetuksena hyvä henki

vaakalogoC.png