Hae pian, kuitenkin viimeistään 30.11.2021.

Haluatko osaksi kehittyvää mekaanista metsäteollisuutta? Haemme joukkoomme innokkaita ja aktiivisia tuotannon tekijöitä. Työ on pääsääntöisesti vuorotyötä.

 

Osaaminen

Meillä työ opettaa tekijäänsä samoin koko työyhteisö. Arvostamme korkealle, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta prosessiteollisuudesta, mikäli kokemusta ei vielä ole kertynyt, mutta haluat oppia, opetamme tehtävät sinulle.

 

Vastuut

Vastuusi kasvaa yhdessä osaamisesi mukana. Tehtävässä olet osa tuotantotiimiä, yhdessä vastuullanne on varmistaa tuotannon sujuva toiminta, valvoa sahatavaran laatua ja huolehtia turvallisuudesta ja siisteydestä.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle turvallisen ja vakituisen työn, säännöllisen palkan ja toimivan työterveyshuollon. Meillä on  tehdasasetuksena hyvä henki ja siksi meillä on mukava tehdä yhdessä töitä. Riihimäen yksikkömme sijaitsee keskellä kaupunkia ja sinne on helppo tulla. Meillä saat mahdollisuuden kasvaa kotimaisen metsäteollisuuden ammattilaiseksi.

Kopio tiedostosta Katri_Lehtola_KEKSI_Versowood_Tehdas-2712.jpg

Kiinnostuitko?

Täytä sähköinen hakemus kotisivuillamme 30.11.2021 mennessä. Täytämme tehtäviä heti kun löydämme meille sopivan ehdokkaan, hae siis pikaisesti.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa: tuotantoinsinööri Tomi Räsänen puh. 050 344 3846 tai sähköpostilla tomi.rasanen@versowood.fi

vaakalogoC.png