Oletko etsimämme ammattilainen?

 

Tehtävässä vastaat tehtaan tuotantolaitteiden käynnissä pidosta, käynninaikaisista korjauksista ja ennakkohuollosta. Työ on pääsääntöisesti 3-vuorotyötä.

 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta teollisuuden kunnossapidosta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja sopeutumista joustaviin työaikoihin. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla kone-/ hydrauliasentajan tai -mekaanikon koulutus.

 

Aikaisempi kokemus sahateollisuuslaitoksen kunnossapidosta, uudis-/muutosasennuksista sekä prosessituntemus luetaan eduksi, samoin mikäli osaat hitsata ja koneistaa tai sinulla on osaamista pneumatiikasta, hydrauliikasta tai kone-ja sähköautomaation tuntemusta.

 

Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen ja haluat sitoutua työhön pidemmäksi ajaksi sekä olla osana ammattitaitoista kunnossapitotiimiä.

 

Vierumäki tuotantorekrynetti.JPG

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi 31.1.2019 mennessä osoitteeseen anssi.ruotsalainen(at)versowood.fi.  Voit myös jättää hakemuksesi nettisivuillamme www.versowood.fi  Merkitse aihekenttään "Kunnossapitoasentaja" ja oma nimesi.

 

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Kunnossapitopäällikkö Jyrki Nieminen 044- 767 1450 ja

Työnjohtaja Anssi Ruotsalainen 044-780 8544