Versowood on päättänyt perua messuille osallistumisen tänä vuonna koronatilanteen vuoksi. Haluamme toimia vastuullisesti ja turvallisesti. Pahoittelemme ja toivomme kaikille hyvää syksyä ja pysytään terveinä.

Kaapelialan Wire Düsseldorf 2020 messut on siirretty pidettäväksi 7.-11.12.2020.  Lue päivitetyt tiedot Messe Düsseldorfin kotisivuilta.

Hall13c08.png
200004_wiretube_2020_2_001_468x60_en_portalbanner_wire.jpg

Nähdään Düsseldorfissa!

Versowood - kumppanisi kun arvostat laatua ja toimitusvarmuutta

Versowood on perustettu 1946 ja olemme tänään Suomen suurin yksityinen puunjalostuskonserni ja merkittävin puupakkausvalmistaja. Viemme tuotteitamme yli 50 eri maahan ja olemme tunnettuja kaikilla mantereilla.

Luotettava

Käytämme raaka-aineena suomalaista puuta, joka on lujaa ja kestävää. Hankimme raaka-aineen itse, suomalaisista sertifioiduista metsistä ja sahaamme sen omilla sahoillamme. Tästä syystä voimme palvella asiakkaitamme joustavasti ja pitää toimitusvarmuutemme korkealla tasolla.

Kestävä ja ympäristöystävällinen

Puusta valmistetut kaapelikelat ja –lavat ovat ympäristöystävälisiä. Ne valmistetaan kestävästä puusta, joka on uusiutuva luonnonmateriaali. Puu on luonnollinen hiilivarasto ja sen sitoma hiilidioksidi säilyy puutuotteissa koko elinkaaren ajan. Kuutio puuta sitoo noin 715 kiloa hiilidioksidia. Kun korvaamme uusitumattomia raaka-aineita kuten esimerkiksi muovia ja metallia puulla, sidomme merkittäviä määriä hiilidioksidia. Puukela on pitkäikäinen, sitä voidaan korjata ja huoltaa. Lopuksi puukela voidaan kierrättää ja romuttaa ympäristöystävällisesti.

Valitse siksi puu - luonnollinen hiilivarasto ja valitse luotettava kumppani - Versowood. Tule kuulemaan lisää, löydät meidät Halli 13 C 08.

New map 13c08.png

Lataa tästä pakkausesitteemme.