Energiansäästötavoite ylitettiin Versowoodilla

Versowood on mukana vapaaehtoisissa energiatehokkuussopimuksissa, jonka tarkoituksena on edistää energian tehokasta käyttöä. Energiatehokkuussopimus solmitaan yhdeksäksi vuodeksi kerrallaan ja siinä määritellään energian säästötavoite kullekin sopimusjaksolle toimenpideohjelman mukaisesti.

Edellinen sopimuskausi päättyi 2016 ja Versowood sai todistuksen oman toimintansa tuloksesta.

- Säästötavoite saavutettiin 143%:sti, ja voimme olla erittäin tyytyväisiä tähän tulokseen. Olemme onnistuneet ylittämään tavoitteet pitkäjänteisen ja systemaattisen työn tuloksena. Tätä todistusta kehtaa näyttää muillekin, iloitsee Saila Arola, Versowoodin Ympäristöpäällikkö. Päättyneellä sopimuskaudella Versowood säästi energiaa yhteensä n. 1 700 sähkölämmitteisen omakotitalon verran.

- Seuraava sopimuskausi on juuri alkanut päättyen vuonna 2025. Olemme mukana myös tällä energiatehokkuussopimuskaudella ja jatkamme määrätietoista työtä energian tehostamiseksi. Henkilöstö on lähtenyt hyvin mukaan tässäkin asiassa, mikä varmistaa, että kaikki toimintamme on tehokasta, turvallista ja ekologisesti kestävää, summaa Saila Arola.

Versowood on kotimainen puunjalostusyhtiö, joka toimii kestävällä tavalla luontoa ja ympäristöä kunnioittaen. Olemme kirjanneet ympäristöaakkosiimme ympäristötekoja ja –pyrkimyksiä, joiden eteen teemme aktiivisesti kehitystyötä.