Oletko etsimämme ammattilainen?

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää, tulostavoitteista asennetta sekä mielellään aiempaa kokemusta vastaavista tuotannon vastuuhenkilön tehtävistä. 

Tiiminvetäjänä vastaat n. 15 työntekijän työryhmästä ja tuottavuudesta, osallistuen tuotantotehtäviin itsekin.

Toimintatavaltasi olet systemaattinen, mutta samalla joustava, jotta sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Olet valmis tarttumaan haasteisiin ja motivoidut tavoitteiden saavuttamisesta. Vastuutehtävässä olet jämäkkä ja yhteistyökykyinen. 
 

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksellasi varustettuna mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 15.3.2019 osoitteeseen: janne.hannola@versowood.fi tai täytä hakemuksesi nettisivuillamme www.versowood.fi
 

Lisätietoa tehtävästä antaa:

tuotantojohtaja Janne Hannola puh. 0400-790597

Riihimäki Tiiminvetäjä.jpg

Versowood on Suomen suurin mekaanista puunjalostusta harjoittava perheyritys, joka on tehnyt luotettavaa puukauppaa jo vuodesta 1946. Olemme tärkeä maakunnallinen työnantaja ja vientitulojen tuoja, jonka verojalanjälki on suuri. Liikevaihtomme on noin 400 M€ ja työllistämme kahdellatoista paikkakunnalla lähes 800 henkilöä.

Valmistamme raakapuusta sahatavaran ohella erilaisia puunjatkojalosteita: höylättyjä, kyllästettyjä, lujuuslajiteltuja, sormijatkettuja ja maalattuja puutuotteita, liimapuuta, puusiltoja, meluaitoja, puhelin- ja sähköpylväitä, puupellettejä sekä erilaisia puupakkauksia.