Annamme lahjaksi Victorinox-pihviveitsisarjan nettisivujemme kautta puukauppatarjouspyynnön jättäneille henkilöille, joiden tarjouspyyntö on johtanut puunostotarjoukseen. Huom. tuotteita on rajoitettu määrä.

Lisäksi kaikkien puukauppatarjouspyynnön jättäneiden kesken arvotaan viikonloppumajoitus Versowoodin Vierumäen Golf-Garden loma-asunnolla.

Lähde kanssamme puukaupoille!

Kannattavaa puukauppa Versowoodin kanssa

Puukaupoille-kampanjan arvonnan säännöt

Kampanja-aika 1.12.2017–7.1.2018

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Arvontoihin voi osallistua pyytämällä Versowoodin verkkosivuston kautta tarjouksen puukaupoista 7.1.2018 mennessä. Tarjouspyynnön tulee koskea kuusi- ja/tai mäntytukkeja tai -pylväitä. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Arvontaan voi osallistua ainoastaan Versowoodin verkkosivujen kautta puukauppatarjouspyyntölomakkeella.

Palkinnot ovat:

  • 250 ensimmäiselle kampanja-aikana puukauppatarjouspyynnön jättäneille henkilöille, joiden, puukauppatarjouspyyntö on johtanut puunostotarjoukseeen, annetaan lahjaksi Victorinox-pihviveitsisarja. Victorinox-pihviveitsisarjan arvo on noin 50 euroa.
  • Jokaisen kampanja-aikana jätetyn puukauppatarjouspyynnön jättäneen henkilön kesken arvotaan viikonloppumajoitus Versowoodin Vierumäen Golf Garden loma-asunnolla. Mökkimajoitus sisältää yöpymisen Versowoodin 6 hengen loma-asunnolla perjantaista sunnuntaihin ja on arvoltaan noin 450 €. Mökki on vastaavanlainen kuin tämän sivuston kuvissa. Mökkiviikonlopun ajankohta sovitaan erikseen Versowoodin yhteyshenkilön Mia Kärkkäisen kanssa. Varaus on sovittava viimeistään 31.3.2018 ja on käytettävä viimeistään 30.6.2018. Arvonnan voittajien nimet ja kotipaikkakunta ilmoitetaan kampanjasivulla.


Arvonta suoritetaan ke 24.1.2018. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti tekstiviestillä, sähköpostilla tai puhelimitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta.

Arvonnan järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti osallistujan antamien yhteystietojen kautta. Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen veron edellä ilmoitetusta palkinnosta. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta ei ole Facebookin tai Google AdWordsin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity kumpaankaan tahoon. Versowood pidättää oikeuden muutoksiin kampanjan arvonnan sääntöjen ja arvonnan suhteen.