Haemme oma-aloitteista ja tehokasta tuotannon esimiestä Versowoodin Riihimäen lavatehtaalle.

Osaaminen

Sinulla on joko koulutukseen tai kokemukseen perustuva tekninen osaaminen. Hallitset tuotannon koneet ja omaat tietotekniset valmiudet. Arvostamme erilaisten tuotantoprosessien kokonaiskuvan hallintaa ja hahmottamista. Toivomme sinulla olevan hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot.

Vastuut

Sinulla on esimiesvastuu tuotantotiimistä. Huolehdit yhteistyössä kunnossapidon kanssa tuotantolaitteiston häiriöttömästä toiminnasta. Toimit yhteistyössä kollegoiden kanssa varmistaen koko tuotannon sujuvan toiminnan.

Kiinostuitko?

Lue lisää kotisivuiltamme ja lähetä sähköinen hakemuksesi meille su 24.1.2021 mennessä.

Tarjoamme vakituisen, turvallisen ja luotettavan työpaikan, kilpailukykyisen palkan sekä mukavan työyhteisön. 

web-Uusi-Riihi-rekry.png

Tunnetko jo meidät?

Versowood on Suomen suurin mekaanista puunjalostusta harjoittava perheyritys, joka on tehnyt luotettavaa puukauppaa jo vuodesta 1946. Olemme tärkeä maakunnallinen työnantaja ja vientitulojen tuoja, jonka verojalanjälki on suuri. Liikevaihtomme on noin 400 M€ ja työllistämme kahdellatoista paikkakunnalla lähes 800 henkilöä.

Valmistamme raakapuusta sahatavaran ohella erilaisia puunjatkojalosteita: höylättyjä, kyllästettyjä, lujuuslajiteltuja, sormijatkettuja ja maalattuja puutuotteita, liimapuuta, puusiltoja, meluaitoja, puhelin- ja sähköpylväitä, puupellettejä sekä erilaisia puupakkauksia.